ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ιαπωνέζικο γλυκό στον Πρωταρά που έγινε viral sensation

WIZ TEAM

Στο νέο sushi bar, στο κοσμοπολίτικο ανατολικό μέτωπο του νησιού, πέραν από τα sushi και τα ασιατικά πιάτα που έχουν την τιμητική τους στο μενού, μπορείτε να βρείτε και ένα πιάτο στην κατηγορία okashi (επιδόρπια) που εξελίσσεται σε best seller.

Το Kaifu Sushi Bar είναι το νέο hot spot στον Πρωταρά. Ένα adults only (16+) εστιατόριο στο Atlantica Sea Breeze Hotel, που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από φρεσκοφτιαγμένα sushi, τα οποία προκύπτουν μέσω ενός live sushi preparation, αλλά και διάφορα άλλα ασιατικά πιάτα όπως noodles, gyozas κ.λπ.

Εκτός όμως από τα rolls, τα ζεστά πιάτα και τα platters, μια από τις επιλογές που σαφέστατα ξεχωρίζει στο μενού είναι -από το section Okashi (επιδόρπια)- και το Sago with Lyches, ένα ανάλαφρο και δροσιστικό γλυκό με sago pearls, coconut sauce και lyches, το οποίο θα λέγαμε πως είναι κάτι σαν ιαπωνικό ριζόγαλο!

Μαζί και με ένα κοκτέιλ, επιλέγοντας ανάμεσα σε Myaki Mule, Yuzu, Tubabao Spicy Mango και Sake Grapefruit Cocktail, η εμπειρία του γλυκού στο Kaifu Sushi Bar αμέσως απογειώνεται!

Σίγουρα θα αγαπήσετε τόσο την ατμόσφαιρα και τα vibes όσο και το ντεκόρ που συνδυάζει μοντέρνα στοιχεία μαζί με πιο charming πινελιές από την ιαπωνική κουλτούρα, προσφέροντας εν τέλει μια relaxing γαστρονομική εμπειρία στην βραδινή σας έξοδο!

Περισσότερες πληροφορίες για το Kaifu στη σελίδα του στο Wiz.