ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Itameshi είναι και πάλι εδώ

WIZ TEAM

Ο χώρος μέσα και έξω έχει αλλάξει μετά την πρόσφατη ανακαίνιση και το μενού έχει εμπλουτιστεί σημαντικά.

Μάλιστα, η επιστροφή του εστιατορίου συμπίπτει με την επέτειο από τον ένα χρόνο λειτουργίας!

Το εστιατόριο του οποίου η άφιξη την περσινή χρονιά έκανε αίσθηση, αφού σαφέστατα εμπλούτισε τον γαστρονομικό χάρτη της πόλης, κυρίως χάρη στα νόστιμα και εντυπωσιακά πιάτα του αλλά και από την άποψη ότι συνδυάζει τις δύο κορυφαίες κουζίνες του κόσμου, την ιταλική και την ιαπωνική (αυτό εξάλλου σημαίνει η λέξη Itameshi), επιστρέφει δριμύτερο μετά την πρόσφατη προσωρινή ανακαίνιση.

Αυτό σημαίνει ότι η έτσι κι αλλιώς πολύ όμορφη από κάθε άποψη περιοχή της Πύλης Αμμοχώστου ομορφαίνει ακόμα περισσότερο. Ειδικά το κομμάτι στον Προμαχώνα Bastione, όπου φιλοξενείται και το Itameshi.

Σε ότι αφορά στο μενού, το οποίο τους τελευταίους μήνες υπογράφει η chef Βασιλική Γιαννιουδάκη, αυτό έχει εμπλουτιστεί με περισσότερα πιάτα και ενδιαφέρουσες προσθήκες. Όπως έχουμε γράψει ξανά σε σχετικό άρθρο, ειδικά το πιο ιαπωνικό section αναβαθμίστηκε αρκετά, με την προσθήκη πλέον και πολλών επιλογών σε sushi.

Προσθήκες έχουν γίνει και στο brunch menu της Κυριακής, όπως επίσης και στο ήδη αρκετά ενημερωμένο wine list αλλά και το cocktail list.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, η ανακαίνιση έγινε με σκοπό να ανοίξει-μεγαλώσει περισσότερο ο εσωτερικός χώρος, να αναβαθμιστεί αλλά και να αναδειχθεί καλύτερα με τον νέο φωτισμό! Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον εξωτερικό χώρο, ο οποίος επίσης έχει φωτιστεί.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Itameshi (@itameshi_cyprus)