ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Itameshi επιστρέφει αναβαθμισμένο

WIZ TEAM

Με αρκετές προσθήκες στο μενού και αρκετές αλλαγές στον χώρο μέσα και έξω.

Μια από τις πιο δυνατές αφίξεις της περσινής χρονιάς για την Πρωτεύουσα ήταν σίγουρα το Itameshi, στην εντός των τειχών πόλη, στην περιοχή της Πύλης Αμμοχώστου.

Μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική πρόταση που έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή, καθώς συνδυάζει τις δύο κορυφαίες κουζίνες του κόσμου, την ιταλική και την ιαπωνική. Εξάλλου, αυτό ακριβώς σημαίνει η λέξη Itameshi.

Αυτή την περίοδο το εστιατόριο παραμένει κλειστό, αφού ο χώρος μέσα και έξω ανακαινίζεται. Όπως μαθαίνουμε από τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Σταύρου, η ανακαίνιση θα έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξει-μεγαλώσει περισσότερο ο εσωτερικός χώρος, να αναβαθμιστεί αλλά και να αναδειχθεί καλύτερα με τον καινούργιο φωτισμό! Περαιτέρω φυσικά θα αναδειχθεί και ο εξωτερικός χώρος, ο οποίος επίσης θα φωτιστεί.

Σε ότι αφορά στο μενού, το οποίο τους τελευταίους μήνες υπογράφει η chef Βασιλική Γιαννουδάκη, επίσης θα είναι αναβαθμισμένο, με περισσότερα πιάτα και ενδιαφέρουσες προσθήκες. Ειδικά το πιο ιαπωνικό section θα αναβαθμιστεί αρκετά, με την προσθήκη και πολλών επιλογών σε sushi.

Αλλαγές θα γίνουν τέλος στο wine list και το cocktail list.

Στόχος είναι η επαναλειτουργία του Itameshi, το οποίο ως γνωστό αποτελεί το πρώτο εστιατόριο της Nice n Easy Group εκτός Ελλάδας, να έρθει πριν το τέλος του Σεπτέμβρη.