ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το καλοκαίρι μας στη Λευκωσία: Δημήτρης Δημητρίου - Ντίνα Πέγκα

WIZ TEAM

Ζητήσαμε να μοιραστούν μαζί μας τις αγαπημένες τους συνήθειες στην πόλη τους το καλοκαίρι. Τι αγαπούν να κάνουν, πού βολτάρουν, πού βγαίνουν για φαγητό ή ποτό, τι είδους παραστάσεις παρακολουθούν και πού.

Εκείνος είναι Βουλευτής, εκείνη είναι εκπαιδευτικός... και αδιαμφησβήτητα κρατάει χρόνια η δικιά τους κολόνια. Ο λόγος για τον  Δημήτρη Δημητρίου και τη Ντίνα Πέγκα, οι οποίοι είναι από τα ζευγάρια που δηλώνουν παρών σε όλες τις πολιτιστικές και μη εκδηλώσεις της πόλης, αποδεικνύοντας ότι στη συνταγή της επιτυχίας μιας σχέσης πρέπει μεταξύ άλλων να περιλαμβάνονται, τα κοινά ενδιαφέροντα και η κοινή κουλτούρα.

Τους συναντάς συχνά σε θεατρικούς και συναυλιακούς χώρους να παρακολουθούν μια ωραία παράσταση ή μια ενδιαφέρουσα συναυλία. Μπορείς εντούτοις να τους βρεις και σε κάποιο δροσερό πάρκο της πόλης να απολαμβάνουν παραδοσιακό οφτό με παγωμένη μπίρα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το δημοφιλές ζευγάρι αγαπάει τη Λευκωσία και ξέρει να την τιμά περνώντας καλά!

Το Wiz στο πλαίσιο μιας νέας στήλης που εγκαινιάζει ειδικά για το καλοκαίρι ζήτησε από τον Δημήτρη Δημητρίου και τη Ντίνα Πέγκα να μοιραστούν μαζί μας τις αγαπημένες τους καλοκαιρινές συνήθειες στη Λευκωσία.

Από τότε που ήμασταν νέοι και σπουδάζαμε όταν επιστρέφαμε το καλοκαίρι στην Κύπρο, ανυπομονούσαμε να πάμε σε συναυλίες στο Σκαλί Αγλαντζιάς, σε παραστάσεις στη Σχολή Τυφλών και για ποτό στην παλιά Λευκωσία. Μέχρι σήμερα δεν έχουν αλλάξει πολλά.

Αγαπάμε σταθερά το θερινό σινεμά Κωστάντια, τις παραστάσεις στο Αμφιθέατρο Σχολής τυφλών και στο Σκαλί Αγλαντζιάς, τις βόλτες με τα πόδια ή τα ποδήλατα στο πάρκο Ακαδημίας και σίγουρα τις μαζώξεις σε σπίτια, σε αγαπημένες αυλές ή εστιατόρια με καλούς φίλους.

Λατρεύουμε τα βράδια του καλοκαιριού να πηγαίνουμε στο δροσερό πάρκο της Χρυσαλινιώτισας για σουβλάκια και στον θρυλικό Κυριάκο για οφτό. Αξίες σταθερές εδώ και πάρα πολλά χρόνια!