ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Kathikas Square Gin Bar στο 2o Cocktail Festival στην Κύπρο

WIZ TEAM

Το Kathikas Square Gin Bar ένα all day bar με ρετρό διάθεση έχει ειδίκευση στα ποτά και κοκτέιλ που φτιάχνει με βάση το gin. Η κάβα του διαθέτει πάνω από 80 ετικέτες gin και 24 διαφορετικά tonic και αποτελεί must visit place αν είστε στην Πάφο. Αν όμως είστε πραγματικός φαν, το Kathikas Square Gin Bar θα είναι στο 2o Cocktail Festival στην Κύπρο, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 19.00 στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Ο Σάββας Ιακωβίδης μας μιλά για το κοκτέιλ, τι να περιμένουμε από αυτούς στο φεστιβάλ και τι κάνει ένα μπαρ ξεχωριστό.

1. Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;
Είναι πασιφανές ότι τα τελευταία χρόνια ο κόσμος στράφηκε ιδιαίτερα προς τα κοκτέιλ, γεγονός που δεν εκπλήσσει αφού αποτελούν ξεχωριστή επιλογή ποτού. Τόσο η γευστική τους απόλαυση όσο και η μοναδική τους εμφάνιση ωθούν τον κόσμο όλο και περισσότερο στην κατανάλωσή τους. Αδιαμφισβήτητα είναι μια επιλογή που συχνάζει να δροσίζει τους λάτρεις της ακόμη και τους πιο καυτούς μήνες του καλοκαιριού, αλλά και να ενθουσιάζει τον χειμώνα. Ωστόσο, εάν κάποιος επιθυμήσει μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο, χωρίς ένα απλό αλκοολούχο ποτό, τα κοκτέιλ είναι η λύση.

2. Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;
Ένα κοκτέιλ μπαρ επιβάλλεται να σερβίρει άριστης ποιότητας κοκτέιλ για να είναι ξεχωριστό, αλλά δεν είναι αρκετό. Είναι αναγκαίο να υπάρχει η κατάλληλη διακόσμηση, μουσική αλλά και έμπειρα καταρτισμένο προσωπικό. Ο σωστός συνδυασμός αυτών μπορεί να φτάσουν ψηλά ένα κοκτέιλ μπαρ.

3. Τι να περιμένουμε από εσένα και το μπαρ στο κοκτέιλ φεστιβάλ;
Προφανώς το μπαρ μας θα σας εκπλήξει με τα γευστικά αποτελέσματα που θα προσφέρει, αλλά και με το θετικό κλίμα των υπαλλήλων μας. Θα πορευθούμε με την μοναδικότητα και την πρωτοπορία για να χαρίσουμε μια ξεχωριστή βραδιά. Άλλωστε αυτή είναι και η φιλοσοφία του μαγαζιού μας, να αφήνουμε έκπληκτους και ευχαριστημένους τους πελάτες μας!

Στις 19 Οκτωβρίου, τα βλέμματα του παγκόσμιου bartending θα στραφούν στη Λευκωσία όπου 20 κορυφαία bars από την Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία θα προτείνουν τις signature συνταγές τους σε ένα πρωτοποριακό και φρέσκο φεστιβάλ που απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε on-trade κοινό.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit με σκοπό να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της. Η εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη σε άτομα που έχουν εμβολιασθεί ή έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Info
Τρίτη 19 Οκτωβρίου, 19.00
Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας