ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το κυπριακό χωριό-μνημείο αποκτά το καπηλειό του

WIZ TEAM

Το πιο μικρό και γραφικό χωριό της Κύπρου δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει ένα δικό του καπηλειό.

Ειδικά τώρα που αρχίζει σιγά σιγά να χειμωνιάζει, «Το καπηλειό του Χαμπή και της Μαρίτσας», όπως ονομάζεται ο νέος χώρος που θα λειτουργήσει στο Φικάρδου μέσα στον Νοέμβριο, θα γίνει προορισμός!

Πρόκειται για έναν πολύ ζεστό χώρο, που στεγάζεται σε ένα παλιό κυπριακό αγροτόσπιτο του περασμένου αιώνα, διακοσμημένο με στοιχεία και εργαλεία της κυπριακής υπαίθρου. Εδώ, ο κύριος Χρίστος Τυριμός, μαζί με την κόρη του, Ειρήνη, καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών (25 Νοεμβρίου με 14 Ιανουαρίου, όσο δηλαδή θα διαρκέσει και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό), θα σερβίρουν ζεστό κρασί, ζιβανία, platters και σούπες, με τη συνοδεία μάλιστα ζωντανής μουσικής.

Στο σπίτι των παππούδων του, Χαμπή και Μαρίτσας, θα μας προσφέρουν μοναδικές γιορτινές στιγμές. Ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει απόσταξη ζιβανίας, την οποία στη συνέχεια θα μπορεί να απολαύσει με την παρέα του, συνοδεύοντάς την με πιατέλες τυριών, φρούτων και αλλαντικών. Θα προσφέρονται επίσης επιλεγμένα κυπριακά κρασιά, αλλά και ζεστές σούπες που θα σερβίρονται μέσα σε ψωμάκια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kapilio Fikardou (@kapiliofikardou)