ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Lost + Found Drinkery και το Bombay Sapphire Gin σάς ταξιδεύουν στην Αθήνα

WIZ TEAM

Αποκτώντας το Gin Passport από το Lost + Found Drinkery φεύγουμε κατευθείαν για Αθήνα.

Το αγαπημένο cocktail bar της Πρωτεύουσας, το οποίο ως γνωστό βρίσκεται στη λίστα με τα 100 Καλύτερα Μπαρ στον Κόσμο (στην θέση 81 κατ’ ακρίβεια), δίνει τη δυνατότητα σε δύο άτομα -απολαμβάνοντας 4 υπέροχα κοκτέιλ που έχουν ως βάση το Bombay Sapphire Gin- να κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο με διαμονή στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα activation του Lost + Found Drinkery, το οποίο με ένα καινούριο μενού / διαβατήριο, εμπνευσμένο από το Bombay Sapphire Gin, μας ταξιδεύει στην Αθήνα!

Ο τρόπος που μπορούμε να αποκτήσουμε το Gin Passport είναι μέσω της επίσκεψής μας στο Lost + Found Drinkery και δη απολαμβάνοντας τα 4 μοναδικά cocktails του μενού. Με αυτό τον τρόπο μαζεύουμε τις σφραγίδες και λαμβάνουμε μέρος στην κλήρωση για τα 2 διπλά εισιτήρια με διαμονή στην Αθήνα.

Η περίοδος κατά την οποία μπορούμε να αποκτήσουμε το Gin Passport, είναι από 1η Μαρτίου μέχρι 6 Απριλίου, ενώ σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πως ο αριθμός διαβατηρίων είναι περιορισμένος.

Η κλήρωση που θα ανακοινώσει τους νικητές θα γίνει ζωντανά μέσω των social media του Lost + Found Drinkery περί τα μέσα Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες: https://fb.me/e/2AVptFbbh