ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Λοζάν είναι το νέο μουσικό καφενείο-ουζερί

WIZ TEAM

Έρχεται φιλοδοξώντας να φέρει στο σήμερα κάτι από την ωραία εποχή των 60s και 70s, τότε που τα ουζερί μεσουρανούσαν στην Ελλάδα!

Βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία της Πάφου (Λοζάν), στην παλιά αγορά της πόλης και στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό διατηρητέο κτίριο, στη γωνία των οδών Αλφρέδου και Ανδρέα Γερούδη.

Το Λοζάν ξεκινά το ταξίδι του τον Μάιο του 2024. Πρόκειται για ένα μουσικό καφενείο-ουζερί, το οποίο ήρθε με στόχο να φέρει στην πόλη μια αίσθηση από τα μακρινά ελληνικά 60s και 70s και τα ουζερί εκείνης της όμορφης εποχής.

Ένας χώρος που δημιουργήθηκε με αστείρευτο μεράκι και αγάπη για καλή μουσική και γεύσεις ξεχωριστές και γνώριμες. Τη μεγάλη ποικιλία από ούζα και τσίπουρα, αλλά και τη μεγάλη γκάμα από κυπριακά κρασιά, θα πλαισιώνουν τέσσερις διαφορετικές ποικιλίες: η «Κυπριακή» με επιλογή από κυπριακά εδέσματα, η «Νησιώτικη» με ψαρικά, η ποικιλία «Αλλαντικών & Τυριών» και η ποικιλία «Φρούτων & Ξηρών Καρπών». Το μενού θα συμπληρώνει καθημερινά και ένα πιάτο ημέρας, το οποίο θα είναι γραμμένο στον πίνακα του Λοζλάν και θα αφορά σε επιλογές όπως χταπόδι γεμιστό, τυρί σαγανάκι κ.ά.

Το επίσημο opening, όπως μαθαίνουμε από τους ιδιοκτήτες Πέτρο και Ζαχαρία Ματθαίου, έχει οριστεί για τη βδομάδα αμέσως μετά την Κυριακή του Πάσχα, ενώ τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Λοζάν θα υπάρχει ζωντανή μουσική, με έντεχνο και ρεμπέτικο, και πως στην πορεία ενδέχεται να προκύψει άλλη μια (τρίτη) μέρα με live.

Info
Τηλ. 99567969
Ανδρέας Γερούδη 1, Πάφος
Τρ-Σ 16.00-00.30

Πάρτε μια αίσθηση από το τι έπεται στο παρακάτω βίντεο: