ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Μαειρκό ανοίγει αύριο και αυτό είναι το μενού του

WIZ TEAM

Ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στο μενού του σύγχρονου μαγειρίου που ανοίγει επίσημα αύριο (Τρίτη), μέσα στην Αγορά Αγίου Αντωνίου.

Όπως έχουμε γράψει ήδη, τα -γνωστά από το σπουδαίο Πατρικό- αδέρφια Φώκου υλοποιούν αυτό το διάστημα το επόμενο επαγγελματικό τους project, φτιάχνοντας το Μαειρκό και προσφέροντας σπιτικό φαγητό τα μεσημέρια, αλλά και specialty coffee, σάντουιτς και pastries-στριφτάρια (ταχινόπιτα, ελιωτή κλπ) τα πρωινά.

Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, προσφέροντας κυπριακό comfort food, σαν κι αυτό δηλαδή που τρώμε τα μεσημέρια στο σπίτι της μαμάς ή της γιαγιάς. Πιάτα της κυπριακής κουζίνας δηλαδή, προσαρμοσμένα όμως στο σήμερα χάρη στο δημιουργικό άγγιγμα της ομάδας του εστιατορίου.

Το μενού που θα αλλάζει κάθε βδομάδα, θα προσφέρει κάθε φορά 5-6 διαφορετικά πιάτα, ενώ θα υπάρχουν και κάποια πιάτα ημέρας. Ενδεικτικά, ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει κλασσικά όσπρια αλλά και διαφοροποιημένα: ρεβίθια σκέτα, αλλά και ρεβίθια με λουκάνικο, λουβί με φρέσκο τόνο, αλλά και γιαχνιστό μπιζέλι. Θα προσφέρονται επίσης πιάτα όπως βραστά χόρτα με λαδολέμονο, ρέσι τραχανά, μακαρόνια του φούρνου, κριθαράκι, αλλά και είδη σχάρας, όπως μπριζόλα ή αφέλια. Μάθε ακόμα πως το ψωμί θα είναι φρεσκοζυμωμένο, πως στο μενού θα υπάρχουν vegetarian και vegan επιλογές, πως θα προσφέρονται επίσης κάποια signature γλυκά από Το Πατρικό, αλλά και ροφήματα όπως παγωμένο τσάι του βουνού!

Ρίξε παρακάτω μια γρήγορη ματιά στο μενού, εν αναμονή του αυριανού opening.