ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Maison Anemi παρουσιάζει ένα συναρπαστικό Gin Menu

WIZ TEAM

Για το φαγητό του αγαπημένου μπιστρό στη Λεμεσό έχουμε γράψει πολλές φορές, ώρα να μιλήσουμε και για τα κοκτέιλ του και συγκεκριμένα για το νέο μενού που αγαπά και αναδεικνύει το Gin.

Οκτώ καινούργια κοκτέιλ δια χειρός του ταλαντούχου bartender Jamie, ο οποίος μέσω του νέου μενού αναδεικνύει ένα από τα πιο δυνατά spirits της εποχής που διανύουμε, το οποίο δεν είναι άλλο από το Gin.

Οπότε, εκτός από τις δημιουργίες του σεφ Χρήστου Ησαΐα, που έχουν κατατάξει ψηλά στη λίστα των WiZ 50 Best Restaurants το Maison Anemi, για δύο διαδοχικές χρονιές, στην επόμενη επίσκεψή μας μπορούμε να δοκιμάσουμε και αρκετά συναρπαστικά κοκτέιλ, τόσο από τον μόνιμο κατάλογο όσο και από τον νέο καλοκαιρινό κατάλογο με τα οκτώ τζιν.

Περιττό να αναφέρουμε ότι τη συνολική πολύ δυνατή γαστρονομική εμπειρία στο αγαπημένο μπιστρό της παραλιακής Λεμεοσύ συμπληρώνουν παράμετροι όπως η περιεκτική κάρτα κρασιών, τα ωραία κλασσικά και signature κοκτέιλ στη μπάρα και η άψογη εξυπηρέτηση στο σέρβις. Στο Maison Anemi θα φας σίγουρα καλά και θα διασκεδάσεις παρέα με τον πιο μοδάτο κόσμο της πόλης, ενίοτε και με εγχώριες διασημότητες. 

Να σημειώσουμε τέλος πως τα οκτώ νέα κοκτέιλ του Gin Menu θα προσφέρονται ειδικά για το καλοκαίρι!