ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μενού του Nubila μας απογειώνει στα σύννεφα ηδονικά

WIZ TEAM

Nubila στα λατινικά θα πει νεφελώδης. Ονομασία εμπνευσμένη από την όμορφη βεράντα του εστιατορίου Nubila Roof Top Restaurant το οποίο άνοιξε πρόσφατα στον Πρωταρά. Μια βεράντα που σε απογειώνει στα σύννεφα τόσο λόγω της μοναδικής της θέας όσο και λόγω των υπέροχων γεύσεων του μενού του εστιατορίου.

Έχοντας την τεχνογνωσία από το Hippocampus Lounge Restaurant οι ιδιοκτήτες του Nubila αποφάσισαν να ανοίξουν ακόμα ένα εστιατόριο με διαφορετική φιλοσοφία.

Το Nubila Roof Top Restaurant είναι ανοιχτό καθημερινά, κατά τις βραδινές ώρες και στο μενού του πρωταγωνιστούν φρέσκες κοπές Βlack Αngus, όπως Picanha, Striploin και Ribeye που προέρχονται από Αμερική, Αυστραλία και Ιρλανδία.  Μην διστάσετε να δοκιμάσετε την Αμερικάνικη Black Angus Tomahawk του 1kg, ψημένη με μαεστρία που οποίο χαρίζει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στους λάτρεις του καλού κρέατος. Στο μενού  επίσης θα βρείτε μεταξύ άλλων και ζυμαρικά καθώς και μια καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών.

Δείτε αναλυτικά το μενού ΕΔΩ

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα Signature cocktails του.

Το Nubila Roof Top Restaurant βρίσκεται Πρωταρά 62 ( 23231626) και είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 17.30 μέχρι τη 01.30

https://www.instagram.com/nubila_rooftop_restaurant/