ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το μικρό λοττούδι» με τη μεγάλη φήμη

WIZ TEAM

Εδώ και μια δεκαετία αυτό το μικρό εστιατόριο που βρίσκεται στον Στρόβολο έχει καταφέρει να ταξιδέψει τη φήμη του σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας.

Ψυχή του μαγαζιού είναι η κυρία Αναστασία Χατζηβασίλη, της οποίας η φυσιογνωμία δεσπόζει και στο χώρο που βρίσκεται η σχάρα. Καθημερινά η ίδια ψήνει ποιοτικά κρέατα, τα οποία προμηθεύεται για το εστιατόριό της από το -γνωστό για την ποιότητά του- κρεοπωλείο «Το Γιωρκούιν».

Στη σχάρα μπαίνουν σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, σεφταλιές, μπριζόλες, αρνίσια παϊδάκια, συκώτι βοδινό, παστουρμάς, λουκάνικο, χαλούμι και μανιτάρια, spear ribs και «κοτοζάμπες», ενώ μαζί με τη φρεσκοκομμένη σαλάτα, τις τηγανιτές πατάτες και τα παρελκόμενά τους μπορείτε άνετα να φτιάξετε έναν νόστιμο μεζέ σχάρας.

Το φαγητό μπορείτε να το απολαύσετε επί τόπου, στο χωρητικότητας 80 ατόμων μικρό εστιατόριο, ή στο σπίτι μέσω take away και delivery, ενώ τα καλοκαίρια (τις Τρίτες και τις Παρασκευές) από το εστιατόριο βγαίνει επίσης και οφτό κλέφτικο

Σε ότι αφορά στο όνομα, παρόλο που όλοι υποψιαζόμαστε το προφανές, εντούτοις «Το μικρό λοττούδι» παραπέμπει στο εγγονάκι της ιδιοκτήτριας, όπως η ίδια δηλώνει στο WiZ.

Info
Τηλ. 22492889, 99372198
Αριστοφάνους 57, Στρόβολος
Δ-Σ 18.00-22.00