ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Mιλάνο άνοιξε τις πόρτες του στο Δάλι

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

To πρώτο καφέ της αλυσίδας caffe Milano άνοιξε στην Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου και έπεται και συνέχεια. To καφέ το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Μιλάνο της Ιταλίας το 1960 ήρθε να φέρει αέρα ιταλικό στην ευρύτερη περιοχή προσφέροντας ποιοτικό καφέ και όχι μόνο, στον προσεγμένο χώρο του. Το ιδιαίτερο άρωμα του καφέ του που έχει κατακτήσει τους λάτρεις του καφέ τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό ήρθε να κατακτήσει και τους κύπριους.

Στο caffe Milano η προετοιμασία του καφέ είναι επιστήμη. Η υψηλή ποιότητα του οφείλεται στην χρήση των υπερσύγχρονων μέσων ψησίματος, τα οποία επιτρέπουν την διατήρηση των θρεπτικών ιδιοτήτων των κόκκων καφέ διατηρώντας την οικολογική βιωσιμότητα του περιβάλλοντος. Ένα από τα συστήματα που χρησιμοποιούνται στο καβούρδισμα του καφέ είναι αυτό του καθαρού αέρα το οποίο αποτρέπει την άμεση επαφή των πράσινων κόκκων με την πηγή θερμότητας με αποτέλεσμα να εξαλείφονται οι επιβλαβής κίνδυνοι καύσης προς τον καταναλωτή και να ευνοείται η ομοιομορφία του ψησίματός για μια πιο έντονη γεύση. Οι κόκκοι καφέ επιλέγονται προσεκτικά από εφτά διαφορετικές ποιότητες καφέ που προέρχονται από την Βραζιλία, την Γουατεμάλα, την Ονδούρα, την Ινδία, την Τζαμάικα, την Αιθιοπία και την Τανζανία. Η πολύχρονη εμπειρία στην παραγωγή του καφέ κάνει τον καφέ Μιλάνο ιδιαίτερα απολαυστικό και γευστικό και τον καθιστά απαραίτητη καθημερινή  συνήθεια.

Mπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους μιγμάτων: black: έντονη γεύση Platinum: καλύτερη ποιότητα, αλάνθαστο άρωμα Gold: Υψηλή ένταση, γεύση πλούσια Dek: ελαφρύς, αλλά γεμάτος γεύση και άρωμα
Μόνο μια προσεκτική επιλογή του πράσινου καφέ μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα του προϊόντος, στην πραγματικότητα τέτοια μείγματα περιλαμβάνουν μέχρι και έξι διαφορετικούς τύπους καφέ από τη Βραζιλία (Σάντος), τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα, την Ινδία, Τζαμάικα, Αιθιοπία και την Τανζανία. Ο στόχος του καφέ Milano ήταν πάντα να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας καφέ.

Παράλληλα στο μενού θα βρείτε και λεμονάδα με μαστίχα Χίου λάιμ και στέβια, λεμονάδα με φρούτα του δάσους και στέβια, λεμονάδα με τζίντζερ, μανταρινάδα με εσπεριδοειδή και χυμό σταφυλιού, μάτσα τσάι με λεμόνι και χυμό σταφυλιού όλα χωρίς ζάχαρη!

Επίσης μεταξύ άλλων θα βρείτε και ολόφρεσκες σαλάτες, αλμυρά όπως τυρόπιτες, σπανακόπιτες, ελιόπιτες, λουκανικόπιτες, smoothies και γλυκά όπως carrot cake, cheese cake και άλλα. 


Τεύκρου Ανθία 75
Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου
22333900
Free Delivery