ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μοναδικό techno club στην Κύπρο

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Η underground κοινότητα και δη ο κόσμος που λατρεύει την techno γνωρίζει πολύ καλά πως στη Λευκωσία υπάρχει ένα dance floor που τους περιμένει κάθε Σάββατο. Και αυτό δεν είναι άλλο από το S//IP club.

Δίνοντας τεράστια έμφαση στο audiovisual experience αλλά και στο dancefloor, το club κατάφερε να εξελιχθεί μέσα στα 2,5 χρόνια λειτουργίας του σε έναν talk of the town χώρο, καθώς αποτελεί το μοναδικό club στο είδος του, που παίζει αποκλειστικά με techno.

Πρόκειται για έναν multifunctional χώρο στον οποίο εκτός από το dance floor στο οποίο δίνουν τον ρυθμό οι καλύτεροι DJs τους είδους, από Κύπρο αλλά και εξωτερικό, υπάρχει επίσης το Nightcrawl lounge με τους καναπέδες και τα stools όπου ο κόσμος μπορεί να απολαύσει κοκτέιλ και κουβέντα, με την ίδια μουσική, αλλά σε πιο χαμηλή ένταση.


Σε σχέση με το club, αυτό ανοίγει μόνο βράδυ Σαββάτου, ενώ το μπαρ είναι ανοικτό από Πέμπτη μέχρι Κυριακή. Επιπλέον, πολύ σύντομα το S//IP θα λειτουργήσει και ως χώρος φιλοξενίας καλλιτεχνικών δράσεων και όχι μόνο, παρουσιάζοντας διάφορα shows, καλλιτεχνικά acts ακόμα και pop-up shops, από Κυριακή μέχρι Σάββατο απόγευμα (πλην των ωρών που λειτουργεί το club δηλαδή).

Info
Instagram @ sllip.club
Θεοφάνους Θεοδότου, Λευκωσία
Σ 22.00-03.30 (club), ΠΕΜ-Κ 20.00-03.30 (μπαρ)