ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Mouson είναι και πάλι εδώ - Όλα όσα θες να γνωρίζεις

WIZ TEAM

Εικόνες από το «νέο» Mouson, αλλά και πληροφορίες για την ολότελα καινούργια φιλοσοφία και το νέο μενού που προτείνει εφεξής το αγαπημένο λευκωσιάτικο εστιατόριο.

Γράφαμε πρόσφατα ότι Mouson ενώνει δυνάμεις με τη Vino Hospitality Group, και ότι επιστρέφει ανανεωμένο υπό τη διαχείριση της εταιρίας που έχει να επιδείξει ήδη σημαντικό έργο με εστιατόρια όπως Vino Cultura, Ρους, αλλά και το Vino Deli.

Το Mouson έχει επαναλειτουργήσει ήδη, με ίδιο όνομα, στον ίδιο αγαπημένο χώρο και τα ίδια υπέροχα vibes, αλλά με νέο μενού, νέες συνταγές και νέα κοκτέιλ.

Σε σχέση με το φαγητό και το μενού, το Mouson πλέον προσφέρει comfort food με «to share» λογική, προτείνοντας κρύα και ζεστά tapas. O executive chef της εταιρίας, Ανδρέας Γιαγκουλλάς, μαζί με την ομάδα του εστιατορίου, ετοίμασε ένα special μενού, τα πιάτα του οποίου έχει εμφανείς επιρροές από την ασιατική κουζίνα, χρησιμοποιώντας όμως πολλές ντόπιες πρώτες ύλες όπου είναι δυνατό.

Το φαγητό σας στο Mouson μπορείτε να το απολαύσετε μαζί με κοκτέιλ ή κρασί, αφήνοντας τους πλέον ειδικούς να σας κατατοπίσουν ειδικά και να σας μυήσουν στο μαγικό κόσμο του κρασιού, μέσα από μια εξαιρετική λίστα κρασιών.

Εκτός από dinner, στο Mouson μπορείτε επίσης να απολαύσετε brunch τις Κυριακές, από τις 10.00, μαζί με special κοκτέιλ που φτιάχνονται και προσφέρονται ειδικά για το brunch menu.

Info
Τηλ 22664444
Μπουμπουλίνας 15, Λευκωσία
ΤΡ-Σ 17.00-00.30, Κ 10.00-00.30

 

 Δείτε εδώ τα μενού για το κρασί και τα κοκτέιλ