ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το νέο κατάστημα PAUL φέρνει γαλλικό αέρα στην Μαρίνα Λεμεσού

WIZ TEAM

Μετά από δύο καταστήματα στη Λευκωσία και ένα στη Λάρνακα, η φημισμένη γαλλική αλυσίδα PAUL Boulangerie – Patisserie – Restaurant – Café, ανοίγει σύντομα το νέο της κατάστημα στη Μαρίνα Λεμεσού. Το νέο κατάστημα PAUL ξεχωρίζει όχι μόνο για τη χαρακτηριστική γαλλική φινέτσα και κουζίνα του, αλλά και για τη διαρρύθμισή του σε δύο ξεχωριστούς χώρους: PAUL Patisserie & Espresso Bar και PAUL Café & Restaurant.

PAUL Patisserie & Espresso Bar

Στο τμήμα Patisserie & Espresso Bar, το οποίο λειτουργεί με σύστημα αυτοεξυπηρέτησης (self service), oι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν από το takeaway bar της φημισμένης, πλούσιας βιτρίνας των PAUL και να απολαύσουν τις επιλογές τους στον φιλόξενο χώρο του καταστήματος ή και στο σπίτι. Τι θα απολαύσουν; Περίφημα γαλλικά κρουασάν, φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς με τα πιο αγνά υλικά, τον διάσημο καφέ PAUL, αλλά και τάρτες, μακαρόν, μιλφέιγ και όλα τα γαλλικά γλυκά PAUL που έχουν αφήσει εποχή.

PAUL Café & Restaurant

Στο PAUL Café & Restaurant, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν brunch, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα με signature choices, με άρωμα Γαλλίας.

Στις προτάσεις brunch, κλέβει την παράσταση το Salmon Croll Egg Benedict, όπου κρουασάν με κρέμα τυριού ταρτάρ συναντά καπνιστό σολομό, άγρια ρόκα, αυγό ποσέ, ολαντέζ και τραγανές νιφάδες κρεμμυδιού σε έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό. Φυσικά, δεν λείπουν εμβληματικά γαλλικά πιάτα με ιστορία άνω του ενός αιώνα, όπως τα Croque Monsieur και Croque Madame, αλλά και υπέροχα γαλλικά τοστ και κρέπες.

Στο μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο, οι γευστικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα το Coq au vin, με καλοψημένο κοκοράκι σε σάλτσα από κόκκινο κρασί, μανιτάρι και μπέικον. Επίσης ακαταμάχητο, το Ribeye Steak αρωματισμένο με βούτυρο café de Paris. Όσο για τα κλασικά πιάτα PAUL, το French onions pappardelle με παπαρδέλες, κρεμώδη σάλτσα με καραμελωμένα κρεμμύδια, φρέσκο θυμάρι και μπουράτα αποτελεί διαχρονική επιλογή.

Μετά από ένα εξαιρετικό γεύμα στο PAUL, ακολουθεί πάντα ένα μοναδικό επιδόρπιο. Το Floating Island με ψητή μαρέγκα, κρέμα anglaise, καραμελωμένα αμύγδαλα και φρούτα του δάσους θα ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο. Για τους εραστές της σοκολάτας, το Fondant au chocolat με πλούσια γέμιση σοκολάτας, νιφάδες μαύρης σοκολάτας και παγωτό βανίλια, είναι πάντα εδώ, όπως φυσικά και όλες οι επιλογές γλυκών από το takeaway bar.

Μάθετε περισσότερα
Rendez-vous λοιπόν στο νέο PAUL, στη Μαρίνα Λεμεσού! Για να μάθετε περισσότερα για τα PAUL, επισκεφθείτε μας στα social media:
Facebook: PAUL1889.Cyprus/
Instagram: paulcyprus