ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το νέο μπαρ της Λευκωσίας τιμά το ουίσκι και τα κοκτέιλ

WIZ TEAM

Με όνομα Mix & Malt δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Σε νευραλγικό σημείο της πόλης, σε μια περιοχή που τον τελευταίο καιρό έχουν λειτουργήσει ουκ ολίγα μαγαζιά (ενώ έρχονται κι άλλα), το Mix & Malt αναμένεται να ανεβάσει ρολά στις 2 Μαΐου. Στόχος των Αναστάσιου και Κυριάκου, των δύο συνεταίρων πίσω από το νέο λευκωσιάτικο πρότζεκτ, ήταν να φτιάξουν έναν ζεστό χώρο, με ωραία vibes, που να δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες του να χαλαρώσουν μετά τη δουλειά -και όχι μόνο.

Σε ότι αφορά στο vibe, τα funky ακούσματα θα αποτελούν το soundtrack των απογευμάτων στο μαγαζί, αφού ο στόχος είναι να δημιουργείται μια χαλαρή ατμόσφαιρα που να ευνοεί τα after work drins, ενώ ορισμένα Σάββατα στα decks θα φιλοξενούνται και DJs!

Στο μενού θα υπάρχουν 5 signature cocktails και άλλα 7 κλασσικά, επενδύοντας στην ποιότητα με καλά υλικά και premium spirits, 25 διαφορετικά bourbon και ουίσκι (ιρλανδικά, σκωτσέζικα, αμερικάνικα και ιαπωνικά), διάφορα άλλα spirits όπως gin, ρούμι, βότκα, τεκίλα και mescal, αλλά και κρασιά από Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία (ακόμα και ετικέτες από οινοποιεία που δεν υπάρχουν τώρα στο νησί).

Μάλιστα, σε σχέση με το κρασί, σε βάθος χρόνου θα διοργανώνονται και διάφορες γευσιγνωσίες με ποικιλίες όπως πχ ξυνιστέρι, μαύρο κ.λπ., όπου ο κόσμος θα μπορεί να δοκιμάσει πολλά κρασιά από την εκάστοτε ποικιλία.

Εκτός από το ποτό, στο οποία θα δίνεται σχεδόν όλη η έμφαση στο μενού, θα υπάρχουν και ορισμένα cheese platters, όπως επίσης και πίτσα (αλλά σε μεταγενέστερο στάδιο).

Info
Τηλ. 99736463
Κ-ΤΡ- 17.30-00.30, ΠΑΡ 16.00-01.30 , Σ 17.30-01.30
Αφροδίτης, Λευκωσία