ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το νέο πρόσωπο της ψαροταβέρνας Καράς

WIZ TEAM

Βρεθήκαμε εκεί λίγες μόνο μέρες μετά την επαναλειτουργία της δημοφιλούς ψαροταβέρνας στον Κάππαρη, έπειτα από την ολική ανακαίνιση.

Η ψαροταβέρνα Καράς συμπληρώνει σύντομα 30 χρόνια ζωής, έχοντας καταφέρει να αποκτήσει φανατικό πελατολόγιο με κόσμο από όλη την Κύπρο. Μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από τον Αντώνη Καρά, πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της Ανόρθωσης και μερακλή του ψαρέματος με τη βάρκα και συνεχίστηκε από τους τρεις γιους του όλα αυτά τα χρόνια.

Έπειτα από πολλά χρόνια λειτουργίας λοιπόν η οικογένεια αποφάσισε να εκμοντερνίσει τον χώρο, κάνοντας μια μεγάλη ανακαίνιση. Οι μεγάλες τζαμαρίες και η γκρίζα σιδεροκατασκευή δεσπόζουν στον εξωτερικό χώρο που έχει αλλάξει τελείως, ενώ και η διακόσμηση στο εσωτερικό καμία σχέση δεν έχει με το πώς έμοιαζε πριν ο χώρος, ο οποίος σίγουρα έγινε πολύ πιο φωτεινός.

Στο διά ταύτα, το ψάρι που απολαύσαμε ήταν και φρεσκότατο. Από τη βιτρίνα με τα φρέσκα επιλέξαμε κουρκούνες, σορκούς και μπαρμπούνι, αλλά και ένα φαγκρί, καλαμάρι και σουπιές. Στο τραπέζι ήρθε επίσης μια φρεσκότατη σαλάτα, ο πραγματικά υπέροχος ταραμάς της κυρίας Άντζελας, ταχίνι, ωραίες ελιές, φρεσκοκομμένες κυπριακές πατάτες της περιοχής, γαύρος μαρινάτος, στρείδια και διάφορα άλλα που παραγγείλαμε ως συνοδευτικά.

Το γεύμα μας συνόδευσε τέλεια μια ωραία Μωροκανέλα από το Κτήμα Γερόλεμο.

Αν στην όλη εμπειρία συνυπολογίσεις το άψογο σέρβις και την εμπειρία χρόνων των ιδιοκτητών, εύκολα μπορείς να κάνεις πρόβλεψη πως η ψαροταβέρνα Καράς φέτος το καλοκαίρι θα ζήσει μια δεύτερη νεότητα.

Info
Τηλ. 23820565
Λεωφ. Κέννεντυ 55, περ. Κάππαρη, επ. Αμμοχώστου
Δ-Κ 12.00-00.00