ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Nouvellebar απευθύνεται στους νέους, όπως λέει το όνομά του

WIZ TEAM

Έχει λειτουργήσει μέσα Μαΐου, στην Πλατεία Μακαρίου στην Πάφο και στοχεύει κυρίως στον νεαρόκοσμο της πόλης.

Περνώντας έξω από το Nouvellebar θα ακούσεις κυρίως RnB ακούσματα, ενώ από τις 10 το βράδυ και μετά η μουσική αλλάζει σε Hip Hop. Με αυτό τον τρόπο, μέσω της μουσικής δηλαδή, ορίζει την ταυτότητά του, κάνοντας σαφές δηλαδή ότι είναι ένα cocktail & sushi bar που απευθύνεται κυρίως σε άτομα πιο νεαρής ηλικίας.

Εκτός από τα ακούσματα, φυσικά, είναι και το ίδιο το μενού, αφού με τα sushi και τα κοκτέιλ είναι πολύ πιο εύκολο να προσελκύσεις τις συγκεκριμένες ηλικίες.

Πιο συγκεκριμένα, στο μενού με τα κοκτέιλ θα βρείτε καμιά 20ριά επιλογές, ορισμένα που είναι χωρίς αλκοόλ, επιλογές σε κρασί, όλων των ειδών τα spirits, prosecco και σαμπάνια, ενώ στο μενού για φαγητό (από τις 6μμ ως τις 9μμ) οι επιλογές περιλαμβάνουν starters, maki, nigiri, bao buns, uramaki, special California και επιδόρπια, ενώ 9μμ-12μμ το μενού αλλάζει κάπως, προσφέροντας temaki, pokebowls, bao buns και επιδόρπια.

Σε έναν μοντέρνο χώρο με ωραία led και πολύ καλό ήχο, χάρη στα ηχεία που είναι ιδανικά για clubbing, ως τις 9μμ πας για φάση χαλαρή, ενώ ειδικά από τις 10μμ ως και τις 2πμ όλοι υψώνουν τα ποτήρια και χορεύουν στους ρυθμούς της Hip Hop. Στόχος πάντως είναι να εμπλουτιστεί το concept και με DJs.

Info
Τηλ. 94065806
Μακαρίου 79, Πάφος
Τρ-Κ 18.00-02.00