ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Old Market St. γίνεται ΟΚΤΩ και το γιορτάζει με το μεγαλύτερο Street Party στο νησί.

WIZ TEAM

Έχει πλέον καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο Street Party στο νησί. Ο λόγος για το επετειακό πάρτι που διοργανώνει κάθε χρόνο το Old Market St.  για τα γενέθλιά του από το 2014. Το γνωστό Cocktail Bar, γιορτάζει φέτος οκτώ χρόνια και με το σύνθημα “Come out and Play”, μας προσκαλεί όλους για «παιχνίδι” στο δρόμο Κλεάνθη Καλογερά και Παλιάς Αγοράς.

Η πανδημία δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή του πάρτι τις προηγούμενες δύο χρόνιες, οπότε φέτος προβλέπεται μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ. Μέχρι το επόμενο φυσικά  Όσοι καταφέραμε να βρεθούμε στα προηγούμενα street parties που διοργάνωσε η ομάδα του Old Market St ., είναι σίγουρο ότι ανυπομονούμε και πραγματικά μας έλειψε πολύ! Οι υπόλοιποι, μη χάσετε φέτος την ευκαιρία γιατί πραγματικά αξίζει!Φαντασμαγορικά cocktails, λαχταριστά street food, extravaganza μουσικάρες και υπέροχοι άνθρωποι να χορεύουν ξέγνοιαστα στο δρόμο σαν μια παρέα. Γιατί σε αυτό το πάρτι δεν υπάρχουν άγνωστοι. Μόνο φίλοι που απλά δεν έτυχε ακόμα να γνωριστούν!

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, από τις 6μμ. μέχρι αργά το βράδυ.

Τι θα συμβεί λοιπόν εκείνη τη μέρα:
The Music // The amazing Biased Beast έρχεται με την 7μελή ορχήστρα/μπάντα του για μία μοναδική Live Disco Extravaganza εμφάνιση και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο μας dj-duo: Pueblo Franco & The Mighty Scoop. Το μόνο σίγουρο με αυτό το συνδυασμό είναι ότι δε θα σταματήσουμε να χορεύουμε ποτέ.

The Bars // Barronegro of Athens + Gorilla of Thessaloniki έρχονται να δημιουργήσουν φανταστικά Cocktails ειδικά για αυτό το event και από τη τοπική σκηνή φιλοξενούνται οι bartenders από το That’s Why Λευκωσία.

The Food // Κι αν πεινάσετε μην ανησυχείτε οι Serial Griller + Bonnie Eatery θα ετοιμάσουν από νωρίς
λαχταριστό street food συμπεριλαμβανομένων και vegetarian option