ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Old Market St. στο 2o Cocktail Festival στην Κύπρο

WIZ TEAM

Aποτελεί σταθερή αξία στην Λάρνακα και συγκεκριμένα στην αναγεννημένη Λαϊκή Γειτονιά. To Old Market St. έρχεται στο 2o Cocktail Festival στην Κύπρο, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 19.00 στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας με signature κοκτέιλ.

O Bartender του Old Market St., Δημήτρης Πάτσαλος ο οποίος θα εκπροσωπήσει το Old Market St. στο 2o Cocktail Festival με το ποτό Red Smurf μας μιλά για την τέχνη του κοκτέιλ και τι να περιμένουμε από το μπαρ τους.

1. Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;
Με μια απλή αναδρομή στην ιστορία των κοκτέιλ, μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε την τεράστια εξέλιξη του κλάδου. Αυτή η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των γεύσεων και αρωμάτων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην περιέργεια αλλά και απαίτηση των πελατών να δοκιμάσει το κάτι διαφορετικό. Ο κόσμος πλέον έχει αποκτήσει τουλάχιστον τις βασικές γνώσεις γύρω από τον κόσμο των κοκτέιλ, ενώ πολλοί αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την ποιότητα. Τα κοκτέιλ σήμερα δεν είναι απλά μια μόδα εποχής, αντιπροσωπεύουν μια ολόκληρη ιστορία και ο κόσμος πλέον το αντιλαμβάνεται.

2. Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;
Υπάρχουν πάρα πολλές και καλές επιλογές για να απολαύσει κάποιος το ποτό του. Ένα μπαρ όμως θα ξεχωρίσει για το περιβάλλον και τη φιλοξενία που προσφέρει, ενώ σε συνδυασμό με ένα καλό κοκτέιλ αποτελεί το κλειδί για τη δημιουργία μακροχρόνιων πελατειακών σχέσεων.

3. Τι να περιμένουμε από εσένα και το μπαρ στο κοκτέιλ φεστιβάλ;
Από εμένα και το Old Market St. θα πρέπει να περιμένετε μια θερμή υποδοχή σε ένα φιλικό περιβάλλον και μια δροσιστική και συνάμα γευστική εμπειρία.

Στις 19 Οκτωβρίου, τα βλέμματα του παγκόσμιου bartending θα στραφούν στη Λευκωσία όπου 20 κορυφαία bars από την Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία θα προτείνουν τις signature συνταγές τους σε ένα πρωτοποριακό και φρέσκο φεστιβάλ που απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε on-trade κοινό.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit με σκοπό να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της. Η εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη σε άτομα που έχουν εμβολιασθεί ή έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Info
Τρίτη 19 Οκτωβρίου, 19.00
Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας