ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ολοκαίνουργιο Rookies είναι ένα αμερικάνικο bar and grill με τα όλα του

WIZ TEAM

Το νέο μαγαζί της Λευκωσίας είναι ένα bar restaurant με sports/rock ταυτότητα, αμερικάνικη ψυχή και μενού που αγαπά τις μπύρες, τα burgers, τα steaks και τις μπριζόλες.

Έχουμε συζητήσει πολλές φορές για το γεγονός ότι ορισμένα από τα πλείστα μαγαζιά που διαχρονικά αντέχουν στον χρόνο είναι αυτά που ανήκουν στην κατηγορία των pubs και των μαγαζιών που συνδυάζουν καλό φαγητό, μπίρες και τη δυνατότητα να δεις το ματς με την παρέα σου.

Αν προσπαθήσουμε να σκεφτούμε ορισμένα από τα πιο διαχρονικά μαγαζιά στη Λευκωσία, για παράδειγμα, μιας και το ολοκαίνουργιο Rookies βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας, στη λίστα σίγουρα θα υπάρχουν και αρκετά pubs και sports bars, τα οποία έχουν γίνει κλασσικά πλέον, προσφέροντας ωραία ροκ μουσική, τεράστια γκάμα από μπίρες και ποιότητα στο πιάτο.

Αυτό ακριβώς φιλοδοξεί να πετύχει το Rookies, το νέο αμερικάνικο bar & grill, όπου εκτός από μεγάλη γκάμα από μπύρες, burgers, στέκια και κοτολέτες, θα προβάλλει επίσης όλους τους σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας, τένις, Formula1 κ.λπ., αλλά και όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Σημαντικό είναι να ειπωθεί πως το μαγαζί όχι μόνο θα είναι αμερικάνικο αλλά θα φαίνεται κιόλας, αφού μεγάλο μέρος της διακόσμησης απαρτίζεται από δυνατά αντικείμενα, όπως ένα original κράνος του Schumacher, ένα μικρό μονοθέσιο Formula1 στον τοίχο, φανέλες υπογεγραμμένες σε κορνίζες, κιθάρες, θρυλικές φωτογραφίες, αφίσες και βινύλια, ενώ και η μουσική υπόκρουση θα παραπέμπει σε american bar, αποτελούμενη από κλασσικά ροκ ακούσματα από 80s, 90s αλλά και σύγχρονα.

Στο Rookies, μέσα από το μενού θα μπορείς να απολαύσεις το διπλό signature burger Rookies ή το Viking Burger με λουκάνικο, κοτολέτες των 700 γραμμαριών, chicken wings, nachos, chicken wraps, ακόμα και σπέσιαλ συνταγές με μακαρόνια, μπίρες σε μπουκάλι ή και draught, καθώς και άλλα ποτά μέσω μιας μεγάλης γκάμας από premium spirtis, όπως επίσης και ορισμένα κλασσικά κοκτέιλ, όπως negroni και aperol.

Το Rookies Bar & Grill θα κάνει soft opening μέσα Σεπτεμβρίου.