ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ολυμπιακών διαστάσεων νέο City Skate Park στη Γερμασόγεια

WIZ TEAM

Ένα πολύ όμορφο πάρκο απέκτησε ο Δήμος Γερμασόγειας, το οποίο εκτός από πίστα για skate, περιλαμβάνει επίσης πίστες για ποδήλατα και σκούτερ, διαθέτει πολύ πράσινο, ειδικά σκίαστρα και χώρους υγιεινής, ενώ στους επόμενους μήνες θα προστεθούν και άλλες υποδομές, όπως μια καφετέρια.

Βρίσκεται στην οδό Περιβόλας, στη βόρεια πλευρά του Del Mar και ήρθε να προστεθεί στη συνολική αναβάθμιση αθλητικών υποδομών στον Δήμο Γερμασόγειας. Καλύπτει μια επιφάνεια 5.000 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρει και περιλαμβάνει περισσότερα από 36 είδη ράμπες, μπολ, και pump tracks.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική, αφού η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί προτεραιότητα.

Το City Skate Park, που είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα ολυμπιακά πρότυπα, αποτελεί ένα από τα 10 μεγαλύτερα skate parks στην Ευρώπη και φυσικά το πρώτο επαγγελματικό skate park στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι η δημιουργία του City Skate Park είναι μια δωρεά προς την πόλη και φέρει την υπογραφή του επιχειρηματία Alexey Gubarev και της Anna Gubareva, ιδρύτριας και διευθύνουσας σύμβουλου της οργάνωσης City Friends Club. Το πάρκο κατασκευάστηκε με επένδυση ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.