ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Palermo ανοίγει και σερβίρει αυθεντική σιτσιλιάνικη μακαρονάδα

WIZ TEAM

Οι Σικελοί μπορούσαν πάντα με ένα μονοδικό δικό τους τρόπο να μετατρέψουν ένα πιάτο με φτωχά υλικά σε δημιουργία μπαρόκ. Έχουν την ικανότητα να επιστρατεύουν ό,τι υλικό διαθέτουν και με φαντασία και μεράκι να δημιουργούν ένα γευστικό πάντρεμα που θα ζήλευαν ακόμα και οι πιο εμπνευσμένοι σεφ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα ζυμαρικά πρωταγωνιστούν στην κουζίνα της Σικελίας μιας και το σκληρό σιτάρι τους θεωρείται το νοστιμότερο της Ιταλίας -λόγω του ήλιου- και χαρίζει φανταστικές πάστες.

Αυτές τις μοναδικές γαστρονομικές γνώσεις των Σικελών σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και ο Philipp στο εστιατόριο του. Μεγάλωσε στην Ιταλία, τα καλοκαίρια του όμως τα περνούσε στην γιαγιά του στην Σικελία. Από αυτήν έμαθε τα μυστικά της σικελιάνικης κουζίνας. Λάτρης της πάστας –όπως φυσικά όλοι οι Ιταλοί- θέλησε να κάνει γνωστή την αυθεντική σιτσιλιάνικη κουζίνα στην Κύπρο.

Το Palermo ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του αρχές Σεπτέμβρη και υπόσχεται να μας μυήσει στο γαστρονομικό σύμπαν του πανέμορφου νησιού της Ιταλίας. Εκεί θα μπορείτε να απολαύσετε αυθεντικές σικελιάνικες μακαρόναδες σε έναν χώρο όπου το σικελιάνικο πνεύμα κυριαρχεί σε κάθε του σημείο. Το συναντάμε από την διακόσμηση μέχρι τις γεύσεις. Μια εμπειρία που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στο όμορφο νησί της Μεσογείου.

Μπορείτε να απολαύσετε τα γεύματα σας εκεί ή take away. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εστιατόριο διαθέτει όμορφη αυλή.

Το Palermo βρίσκεται Γλαδστωνος 85 στην Λεμεσό και θα είναι ανοιχτό Δευτέρα με Κυριακή από τις 10.00-20.00