ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Περιβόλι των γεύσεων άνοιξε και προσφέρει μια διαφορετική γαστρονομική φιλοσοφία

WIZ TEAM

Ένας όμορφος χώρος με όμορφη διακόσμηση, ζεστό περιβάλλον και ιδιαίτερη φιλοσοφία άνοιξε πριν λίγες μέρες τις πόρτες του στα Περβόλια Λάρνακας. Ο λόγος για το «Περιβόλι των γεύσεων» το οποίο προσφέρει στους πελάτες του, ένα περιβόλι από εκλεπτυσμένες γεύσεις και προϊόντα της κυπριακής γης μαγειρεμένα με μεράκι και δημιουργικότητα.

Στο «Περιβόλι των γεύσεων», η όρεξη ανοίγει με σούπα ημέρας και ακολουθούν 9 ορεκτικά αλοιφές. Είναι ένα μαγαζί με κυπριακή κουζίνα ωστόσο η διαφορετικότητα του έγκειται στο γεγονός ότι οι σερβιτόροι έρχονται στο τραπέζι σου με έναν μεγάλο δίσκο γεμάτο με μεζέδες σχάρας και σου προσφέρουν την δυνατότητα να επιλέξεις ακριβώς τους μεζέδες που θέλεις. Η εν λόγω διαδικασία επαναλαμβάνεται ανά μερικά λεπτά και έτσι επιλέγει ο καθένας τους μεζέδες που τραβάει η όρεξη του και την ποσότητα ακριβώς που θέλει να φάει! Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος  ανέρχεται στα 23 ευρώ το άτομο και 13 ευρώ τα παιδιά.

Στο μενού μεταξύ άλλων θα βρεις , παστουρμά με ντομάτα, πίτα με χαλούμι και χοιρομέρι, κολοκάσι τσιπς, μπέικον κρασάτο, μελιτζάνα με τυρί, μπιφτέκια γεμιστά και γύρο σε τυλιχτή πίτα τορτίγια.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώτη ύλη προμηθεύεται από ντόπιους παραγωγούς και ότι τα μαγειρευτά αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

Ο χώρος διαθέτει τζάκι και μεγάλη βεράντα για το καλοκαίρι ενώ το μαγαζί βρίσκεται κοντά στην θάλασσα.

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Περβόλια Τηλ. Κρατήσεων 96108000