ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Πικάντικο στη Λακατάμια προσφέρει για πρώτη φορά dine in

WIZ TEAM

Έπειτα από 25 χρόνια παρουσίας στην περιοχή, από ένα απλό take away-delivery έγινε αισίως ταβέρνα.

Όσοι είστε από την περιοχή προφανώς γνωρίζετε Το Πικάντικο, αφού υπάρχει στον χάρτη από το 1999, προσφέροντας διαχρονικά πολύ καλό σουβλάκι και άλλα είδη σχάρας, μέσω take away και delivery. Στην αρχή βρισκόταν στο παλιό κομμάτι της Λακατάμιας, πίσω από τους «καφενέδες», ενώ τα τελευταία μερικά χρόνια είχε μεταφερθεί σε ένα σημείο της λεωφ. Μακαρίου στη Λακατάμια, πάλι ως take away και delivery.

Εδώ και μερικούς μήνες όμως, στεγάζεται σε έναν νέο χώρο (και πάλι στη Μακαρίου), προσφέροντας πλέον και τη δυνατότητα για φαγητό επί τόπου, αλλά και για διασκέδαση με ζωντανή μουσική κάποιες μέρες του μήνα.

Σε ένα cozy και όμορφα διακοσμημένο ταβερνάκι χωρητικότητας 50-60 ατόμων, θα απολαύσετε πολύ καλό σουβλάκι, μπριζόλα, ωραία ποικιλία σχάρας, αλλά και κάποιες καινούργιες επιλογές όπως πανσέτα μπέικον και κεμπάπ, μαζί με όλα όσα προσφέρονταν ήδη στο μενού τα προηγούμενα χρόνια. Επιπλέον, όμως, υπάρχει και η επιλογή για ψάρια όπως γόπα, μαρίδα, σουπιές, τσιπούρα, λαβράκι, αλλά και για ορισμένα μεγάλα ψάρια όπως συναγρίδα, τα οποία μάλιστα ψαρεύει ο ίδιος ο κύριος Νίκος Παπαπέτρου.

Ο κύριος Νίκος, ιδρυτής και για πολλά χρόνια κυρίαρχη φυσιογνωμία μέσα στην ταβέρνα, πλέον ασχολείται αποκλειστικά με το ψάρεμα, ενώ κουμάντο σήμερα κάνει η κόρη του, Μαρία, της οποίας ήταν και η απόφαση για την πρόσφατη μετακόμιση του Πικάντικου και την αλλαγή φιλοσοφίας.

Πάντως, εκτός από το dine in, όπως προαναφέραμε, κάποιες Πέμπτες και κάποιες Παρασκευές μέσα στον μήνα στην ταβέρνα υπάρχει και ζωντανή μουσική με λαϊκά και ρεμπέτικα ακούσματα.

Info
Τηλ. 22720810
Αρχ. Μακαρίου 13, Λακατάμια
ΤΡ-Κ 12.00-15.00 & 18.00-22.30