ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πιο epic πάρτι έρχεται στη Στασικράτους

WIZ TEAM

Πάμε για κοκτέιλ, street food και ανεβαστικές μουσικές στο πιο epic street party στη Στασικράτους

Με ανεβασμένη διάθεση η Epic μας προσκαλεί να υποδεχθούμε μαζί το φθινόπωρο σε ένα μοναδικό street πάρτι από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Στην ανανεωμένη και πολύβουη οδό Στασικράτους στο κέντρο της Λευκωσίας οι ρυθμοί και η διάθεση θα ανέβουν με το Epic StreetFest Nicosia την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου. Από τις επτά το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα το κοινό που θα βρεθεί εκεί θα απολαύσει μοναδικά κοκτέιλ από τα γνωστά μπαράκια της Λευκωσίας, The Old Souls και That’s Y Αll Day Bar, αλλά και από τους έμπειρους bartenders του mobile cocktail bar Dreads & Tatts.

Epic street party χωρίς νόστιμες street απολαύσεις δεν λέει, γι' αυτό και τα απολαυστικά burgers από το Moondog’s και το Serial Griller Bar & Grill, τα χορταστικά σάντουιτς και pulled burger του The Potbelly, οι επιλογές sushi του Moshi Moshi αλλά και τα αγαπημένα Παγωτά Παπαφιλίππου δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη βραδιά.

Την epic βραδιά θα ντύσουν με ξεχωριστές μουσικές οι καταξιωμένοι DJ’s του Deejay Radio 93.5, Anthony 642, DJ COXY, Pueblo Franco, DJ Leandro και DJ Blanco Mario.

Τα καταστήματα στην οδό Στασικράτους θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι το βράδυ ενώ οι χώροι εστίασης και τα μπαρ θα σερβίρουν τα προϊόντα τους όπου είναι δυνατόν και τηρουμένων των πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας, στα νέα πλακόστρωτα πεζοδρόμια.

Όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού του Epic StreetFest θα δοθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας για τη στήριξη άπορων παιδιών στα σχολεία του κέντρου της Λευκωσίας.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει walk-in εμβολιαστικό κέντρο, αλλά και κέντρο ενημέρωσης υπέρ του εμβολιασμού των νέων.

Την εκδήλωση στηρίζει η Ελληνική Τράπεζα. Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Λευκωσίας.

*Η είσοδος στο food hall του streetfest θα είναι δυνατή ΜΟΝΟ σε εμβολιασθέντες ή/και άτομα που έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες, βάσει του πρωτοκόλλου του Υπουργείου Υγείας.

#epicstreetfest