ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tο πιο... χριστουγεννιάτικο bao που πρέπει να δοκιμάσεις

WIZ TEAM

Το σούσι και τα ιαπωνικά εδέσματα όπως τα bao buns μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε σεζόν και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα γιορτινά μας hangouts και τις συγκεντρώσεις με φίλους για την περίοδο αυτή.

Σίγουρα ξέρεις ή έχεις ακούσει για τα νόστιμα πιάτα του Bao Pau, του μικρό sushi bar στο κέντρο της πρωτεύουσας, που βρίσκεται κρυμμένο σε μια πάροδο της Μακαρίου και δουλεύει περισσότερο με το delivery και το take away.
Το αγαπημένο σούσι μπαρ έχει ετοιμάσει για εμάς τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας μερικά Christmas special πιάτα που πραγματικά θα λατρέψεις.

Για αυτή την περίοδο ετοίμασαν bao buns με τραγανή γαλοπούλα σος από φουντουκιού με σόγια, μαρμελάδα από cranberry, κάστανα, ψητά φιστίκια, καρότο και τυρί ενώ στην κατηγορία των σούσι θα βρείτε τα Christmas rolls με γαρίδα tempura, τραγανό τυρί κρέμα, pops cranberries, κάστανο, φουντούκι και την ειδική χριστουγεννιάτικη ασιατική σάλτσα από κόκκινο κρασί του σεφ.

Στο μενού έχουν προστεθεί πρόσφατα και άλλα πιάτα εκτός από αυτά για τις γιορτές. Τα Edamame, τα Sesame Crusted Tuna Tataki και τα Calamari Roll είναι μερικές από τις νέες προσθήκες που θα βρείτε στο μενού.

INFO
ΤΗΛ.22443300
Αγαπήνορος 6B, Στρόβολος , Λευκωσία
https://www.baopau.com/