ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πλήρες πρόγραμμα του 5ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Κλήρου

WIZ TEAM

Ένα απίστευτα πλούσιο πρόγραμμα, από ένα σημαντικό φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4 και 5 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και ο σπουδαίος Κύπριος χαράκτης, Χαμπής Τσαγγάρης. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 5ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Κλήρου θα παρουσιαστεί έκθεση χαρακτική του Χαμπή με τίτλο «Χαραγμένες μνήμες της Κύπρου του Χαμπή». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, στο Χάνι της Κλήρου στις 8.30 μμ. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, Προέδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας (η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή και στις 5 Οκτωβρίου, μεταξύ 4.00-7.00μμ, αλλά και τα επόμενα δύο σαββατοκύριακα, με τις ώρες να ανακοινώνονται αργότερα).

Το 5ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Κλήρου θα έχει ως θεματικό άξονα την παρουσίαση της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Κύπρου αλλά και τη σύνδεσή της με τα 50 χρόνια από την κυπριακή τραγωδία.

Θα φιλοξενήσει τον Δήμο Καραβά, τον Δήμο Λαπήθου, τις Κοινότητες Ριζοκαρπάσου και την Κοινότητα Καπούτι Μόρφου οι οποίες θα παρουσιάσουν με βιωματικό τρόπο τα στοιχεία της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς τους όπως αυτή έχει καταγραφεί στον κατάλογο της UNESCO.

Περισσότερα ΕΔΩ

Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω.