ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρώτο listening bar στην Κύπρο είναι γεγονός

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Δεν είναι μυστικό ότι η ακρόαση μουσικής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε, φτάνει να την ακούτε στο σωστό μέρος.

Το πρώτο listening bar στην Κύπρο είναι γεγονός. Ένα είδος που δεν είναι πρόσφατη ανακάλυψη. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία τη δεκαετία του 1950, ενώ στην Ευρώπη και στην Αμερική τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται όλο και περισσότερο. Τα μπαράκια αυτά είναι χώροι με εξοπλισμό ήχου υψηλής ποιότητας, που παίζουν προσεκτικά επιλεγμένους δίσκους βινυλίου.
Κάτι τέτοιο μπορείς να απολαύσεις στο Ukiyo Listening Bar, το νέο μαγαζί που άνοιξε πρόσφατα επί της οδού Βασιλίσσης Φρειδερίκης 11 στη Λευκωσία, πίσω απο το Notes And Spirits.

Με πολλές επιρροές από το ιαπωνικό και το σκανδιναβικό στιλ, η διακόσμηση στο μαγαζί, η οποία κινείται σε γήινα φυσικά στοιχεία -όπως το ξύλο- θα σας εντυπωσιάσει.

Τώρα όσον αφορά στο τι μπορεί να πιει και να γευθεί κανείς στο μαγαζί, η κουζίνα «ακολουθεί» τα ιαπωνικά μονοπάτια, αλλά με μια πιο street διάθεση. Στο μενού μπορείτε να βρείτε kushiyakis/yakitoris, όπως επίσης και συνοδευτικά μικρά πιάτα. Από την άλλη το μπαρ προσφέρει μια λίστα από signature cocktails βασισμένα σε classic highballs και premium επιλογές ποτών με έμφαση στα Ιαπωνικά whiskies και Αμερικανικά bourbons.

INFO
11 Βασιλίσσης Φρειδερίκης, 1066, Λευκωσία
Ώρες λειτουργίας: ΤΕΤ-ΚΥΡ 17.30-00:15, ΠΑΡ-ΣΑΒ 17.30-1:30
@ukiyocy