ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρώτο Pizza & Negronis Symposium στην Κύπρο είναι γεγονός

WIZ TEAM

Θα πραγματοποιηθεί στη Λάρνακα, στο Sunmoon Creative Space, στο πλαίσιο του Negroni Week.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν negronis και pizza complimentary.

Όπως κάθε χρόνο, έφτασε και πάλι η περίοδος του καθιερωμένου πλέον Negroni Week. Μιας γιορτής που ξεκίνησε το 2013 από το περιοδικό Imbibe, τιμώντας ένα από τα πιο σπουδαία κοκτέιλ του κόσμου, αλλά και ως μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε όλο τον κόσμο.

Από τότε, η Εβδομάδα Negroni έχει μεγαλώσει και από τους περίπου 120 συμμετέχοντες χώρους της αρχής, φτάσαμε σήμερα σε χιλιάδες χώρους σε όλο τον κόσμο, με την πρωτοβουλία να έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

«Εννοείται ότι και εμείς ως εταιρεία αλλά και όντας ένθερμοι υποστηρικτές αυτού του υπέροχου κοκτέιλ, δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε», αναφέρει ο Παναγιώτης Σάββα του Sunmoon Creative Space.

Το πρώτο Pizza & Negronis symposium στην Κύπρο είναι γεγονός. Ένα event με complimentary pizza, μουσική, charity donation ως μέρος του «Sunmoon Hospitality: Drinks for a cause» και negronis φυσικά.

Στις 21/09/23, από τις 18:30 και μετά, το Sunmoon Creative Space θα μεταμορφωθεί στο καλύτερο Negroni Bar του κόσμου και θα προσφέρει (τι άλλο;) Negronis και complimentary pizza φυσικά!

Τιμώντας των αρχικό στόχο του Negroni Week, μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα Χριστίνα A. Αποστόλου.

Info
Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023
Sunmoon Creative Space, 18.30
Αγίου Λαζάρου 77, Λάρνακα 

Supported by:
Deenasavva.com
Not just a souvenir
Napoli Pizza
Aristides Distilling

Proudly part of the official Negroni Week

Organized by Sunmoon Hospitality