ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Red γιορτάζει τα 20α του γενέθλια με μια σειρά συναυλιών

WIZ TEAM

20 χρόνια μουσικής, 20 χρόνια πολιτισμού, 20 χρόνια γεμάτα παραστάσεις από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Το RED φέτος γιορτάζει τα 20χρονα του και ετοιμάζει γιορτή, όπως αυτό ξέρει να κάνει από το 2002 μέχρι σήμερα. Ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι με συνοδοιπόρους αγαπημένους καλλιτέχνες και όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την μουσική και τον πολιτισμό, δίνοντας ανάσα και χρώμα...κατακόκκινο στα όμορφα που πέρασαν μα και στα καλύτερα που θα 'ρθουν!

Η φετινή μουσική γιορτή κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαίου και θα κατεβάσει αυλαία τον Σεπτέμβριο.

Ποδαρικό θα κάνει η Νατάσσα Μποφίλιου (27/5/2022), στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Ακολουθούν οι Ρένα Μόρφη (1/6/2022), Μαρίζα Ρίζου (7/6/2022) και Φοίβος Δεληβοριάς (16/6/2022).

Συνεπιβάτες στο μουσικό ταξίδι και πολλοί άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι ημερομηνίες εμφανίσεων των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Σκαλί Αγλαντζιάς, όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι φετινές συναυλίες του RED, θα λειτουργεί από νωρίς μπαρ στο οποίο θα διατίθενται προς πώληση ποτά και σνακς. Στον ίδιο χώρο και σε κάθε συναυλία θα βρίσκονται επίσης τα Μαγικά Κουτάκια των αγαπημένων καλλιτεχνών που πέρασαν από το RED κατά τη διάρκεια της 20χρονης πορείας του. Τα γνωστά ξύλινα μαγικά κουτάκια τα οποία περιέχουν αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα των καλλιτεχνών και που θα μπορεί ο καθένας να τα αγοράσει σε προσιτή τιμή.
Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση των αντικειμένων θα δοθούν στον Σύνδεσμο Νεφροπαθών, εις μνήμην της πολυαγαπημένης μου μητέρας Αθανασίας Γεωργίου και στο Σωματείο ενάντια στη σεξουαλική βία "ΙΡΙΣ".

https://www.facebook.com/irisassociationcy/ 
https://www.facebook.com/cyprusassociationofkidneypatientsandfriends/ 

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από την Tickethour Cyprus και acs courier (77777040)