ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σαββατοκύριακο απολαμβάνουμε δείπνο από σεφ με δύο αστέρια Michelin

WIZ TEAM

Ο σπουδαίος σεφ David Martin θα βρίσκεται στο Cap St Georges Hotel & Resort στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

Και αυτό σίγουρα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε την εξαιρετική κουζίνα ενός σεφ με δύο αστέρια Michelin, γνωστού για την καινοτόμο προσέγγιση και τις τολμηρές του γεύσεις.

Η γαστρονομική πορεία του David Martin είναι γεμάτη πάθος και ποικίλες επιρροές. Με πατέρα Ισπανό και μητέρα από την Αλσατία, εκπαιδεύτηκε σε κουζίνες με αστέρια Michelin μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή ξενοδοχειακών σπουδών στο Auch. Η καριέρα του τον οδήγησε σε διακεκριμένες θέσεις, όπως στο High Park Hotel του Λονδίνου και στο τριάστερο L'Arpège του Alain Passard στο Παρίσι, όπου έγινε βοηθός σεφ σε ηλικία 21 ετών. Στις Βρυξέλλες, εργάστηκε στο Trois Etoiles Bruneau πριν αναπτύξει τολμηρό και καινοτόμο στυλ, συνδυάζοντας κλασικές τεχνικές με ιαπωνικές επιρροές.

Σήμερα, ως σεφ με δύο αστέρια Michelin και βραβευμένος «Σεφ της Χρονιάς» από τον Gault Millau, ο David είναι γνωστός για την ενστικτώδη και τολμηρή κουζίνα του.

Τα δύο βράδια στο Cap St Georges Hotel & Resort είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε τις δημιουργίες ενός από τους κορυφαίους σεφ παγκοσμίως, συνδυάζοντας διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. Η διαμένοντες που επιθυμούν να απολαύσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα κρατήσεών στο 2600 0000 ή μέσω email στο reservations@capstgeorges.com