ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σαββατοκύριακο πάμε για brunch στην Κακοπετριά (και όχι μόνο)

WIZ TEAM

Οι εξορμήσεις σε αγαπημένα ορεινά χωριά τα σαββατοκύριακα και τις αργίες είναι must. Και αν αυτό συνδυαστεί με λαχταριστό brunch; Ακόμη καλύτερα!

Κάτι τέτοιο έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις αν βρεθείς στην αγαπημένη Kακοπετριά και συγκεκριμένα στο Corner Mills Café Bar.

Ανανεωμένο και δίπλα ακριβώς από τον ποταμό, μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον κάτω από τη δροσιά των δέντρων εδώ θα απολαύσεις νόστιμες brunch επιλογές. Πιάτα κλασικά και αγαπημένα όπως pancakes, αβγά με αβοκάντο, αλλά και πιάτα με τοπικά προϊόντα είναι μερικά από τις επιλογές που μπορείς να απολαύσεις στο στέκι αυτό.

Αν πάλι περάσεις από εκεί μετά το απόγευμα, η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα δίπλα από τον ποταμό θα δώσει άλλη νότα στα βράδια του καλοκαιριού σου.

Για αυτό το σαββατοκύριακο του δεκαπενταύγουστου έχουν ετοιμάσει 3 όμορφες βραδιές με μουσική και πολλά κοκτέιλ. Παρασκευή βραδύ ο Γιάννης Μαργάρης και η Έμιλυ Χαραλάμπους θα ταξιδέψουν το κοινό με τις μελωδικές τους φωνές, ενώ το Σάββατο αναπολείς 80s και 90s εποχές μέσα από τραγούδια της εποχής που DJ θα μιξάρουν. Ειδικά για την Κυριακή του ρυθμούς special δεκαπενταύγουστου, DJ guest μαζί με σαξόφωνο γεμίζουν το βραδύ μουσικές.

Για περισσότερες πληροφορίες 99275287.