ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Sentio, το πολυαναμενόμενο νέο εστιατόριο της Λευκωσίας, άρχισε να δείχνει

WIZ TEAM

Οι πρώτες εικόνες φανερώνουν ότι το Sentio έρχεται ως μια πολύ φρέσκια πρόταση εξόδου στην πρωτεύουσα, με πολλά υποσχόμενα πιάτα από έναν ταλαντούχο, βραβευμένο Κύπριο σεφ.

Αξίζει απλώς να επαναλάβουμε, κάτι που γράψαμε ήδη, ότι το interior του Sentio επιμελείται η βραβευμένη MOB Design Studio. Οι εικόνες φανερώνουν πως εκτός από τον εσωτερικό χώρο, θα υπάρχει παράλληλα η δυνατότητα για δείπνο και έξω, με τη διακόσμηση μέσα και έξω να κινείται σε σκούρα χρώματα, με αρκετά μοντέρνα touches.

Ο σεφ (και ένας εκ των ιδιοκτητών) Ανδρέας Γιαγκουλλάς μάς έχει αναφέρει ότι το Sentio θα προσφέρει αποκλειστικά dinner, μέσω ενός μενού με μεσογειακό και μεσανατολίτικο προσανατολισμό, το οποίο δέχεται και επιρροές από την ασιατική κουζίνα.

Η λογική του εστιατορίου θα είναι to share, ενώ το φαγητό θα συμπληρώνει μια αρκετά μεγάλη κάβα κρασιών και ένα δυνατό cocktail menu.

Το επίσημο opening του εστιατορίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Στασάνδρου (δίπλα στο μπαρ Λόλα), θα εγκαινιαστεί επίσημα στις 19 Ιουνίου, ενώ ξεκίνησαν ήδη να δέχονται κρατήσεις μέσω του 22322324.