ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Serena ανοίγει στις 19 Μαΐου με μια μεγάλη έκπληξη

WIZ TEAM

Ένα δημοφιλές εστιατόριο της Λευκωσίας μετακομίζει για την καλοκαιρινή σεζόν στον Πρωταρά και συναντά ένα από τα πιο δυνατά καλοκαιρινά hot spot της περιοχής.

Αναφέρει η ανακοίνωση του Serena Beach Bar: «Είναι γεγονός! Το αγαπημένο μας Olio έρχεται κατευθείαν από τη Λευκωσία στον Πρωταρά, με την ομάδα του και το εξαιρετικό μενού του, για την πιο iconic καλοκαιρινή σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε τη μαγεία. Επίσημο opening: 19.05.2023».

Να αναφέρουμε τέλος πως το Olio θα βρίσκεται στον Πρωταρά για τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ στη Λευκωσία θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τις 13 Μαΐου.

Για το Serena δεν χρειάζονται συστάσεις. Η ξύλινη επίπλωσή του και οι άνετες ξαπλώστρες φέρνουν εξωτική αίσθηση, δημιουργώντας την απόλυτη αρμονία σε συνδυασμό με το πράσινο του χώρου και το γαλάζιο της θάλασσας. Μεγάλες παρέες χαλαρώνουν κάτω από τη σκιά των δέντρων με ένα signature κοκτέιλ ή ένα ωραίο κρασί, πριν και μετά τις βουτιές, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πιάτα με διεθνή προσανατολισμό (φέτος από την ομάδα του Olio). To σαββατοκύριακο quest DJs δυναμώνουν τα beats..