ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Shibui είναι το νέο place to be στη Λεμεσό

WIZ TEAM

Shibui, για τους Ιάπωνες, είναι μια λέξη που αντιπροσωπεύει τα πράγματα αυτά που έχουν αντέξει στον χρόνο και έχουν γίνει αυτό που λέμε «cool old school», όπως για παράδειγμα μια vintage Ferrari ή ένα παλιό και αγαπημένο κόλπο με κάρτες.

Για την ομάδα του Shibui Asia Gourmet Club, όπως είναι το πλήρες όνομά του, το εστιατόριο-bar που έφτιαξαν στη Λεμεσό αποτελεί έναν φόρο τιμής στην ιστορία της δημιουργία των sushi και στην τελειομανή προσέγγιση με την οποία οι Ιάπωνες επιλέγουν τα προϊόντα της κουζίνας -ψάρι, ρύζι, σόγια.

Θα αγαπήσετε την ατμόσφαιρα και την προσεγμένη cozy διακόσμηση, και κυρίως το μεγάλο ιαπωνικό mural που δεσπόζει στον χώρο.

Κεντρικό στοιχείο του μενού είναι το ψάρι. Συγκεκριμένα, στο μενού θα βρείτε τέλεια μαγειρεμένα κλασικά ιαπωνικά πιάτα, όπως το σούσι και το Abura Sobu. Και, φυσικά, υπέροχα επιδόρπια, όπως κέικ με matcha.

Συγκεκριμένα, το μενού είναι χωρισμένο σε starters, sashimi, handrolls, sushi, sushi rolls, σούπες, κυρίως πιάτα και επιδόρπια, ενώ στο drinks menu θα βρείτε κοκτέιλ, κρασί, sake και διάφορα spirits.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το  Shibui δεν είναι απλώς ένα εστιατόριο, αλλά και ένα άνετο μέρος για βγείτε για ποτό. Το μπαρ με τον γρανίτη, η cozy ατμόσφαιρα με τα κεριά και οι bartenders με τις λευκές στολές, δημιουργούν την τέλεια συνθήκη για να απολαύσετε κοκτέιλ, κρασί ή άλλα ποτά, συνδυάζοντάς τα με ωραία ασιατικά πιάτα.

Info
Τηλ. 95952486
Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 181, Λεμεσός
Δ-Κ 15.00-00.00