ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σνακ μπαρ στο κτήριο της Αγοράς του Παλαιού Δημαρχείου ψάχνει ιδιοκτήτη

WIZ TEAM

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης το κοινό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής προτάσεων για την  παραχώρηση άδειας χρήσης του σνακ μπαρ που βρίσκεται στο κτήριο της Αγοράς Παλαιού Δημαρχείου.
 
Το σνακ μπαρ βρίσκεται εντός του κτηρίου της πρώην Αγοράς Παλαιού Δημαρχείου. Το κτήριο θα στεγάζει τις εργασίες του Κέντρου Aριστείας CYENS. Το CYENS δραστηριοποιείται στους τομείς των διαδραστικών μέσων, έξυπνων συστημάτων και αναδυόμενων τεχνολογιών.
 
Ο εσωτερικός χώρος εστίασης ανέρχεται στα 54.90τ.μ. και το συνολικό εμβαδό του εξωτερικού χώρου εστίασης είναι 55 τ.μ.
 
Η άδεια χρήσης του σνακ μπαρ που θα παραχωρηθεί στον επιτυχόντα προσφοροδότη θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια από την ημερομηνία έναρξης της υλοποίησης του Αντικειμένου της Σύμβασης, με δικαίωμα  της Αναθέτουσας Αρχής για περαιτέρω δύο ανανεώσεις της σύμβασης για ακόμα τρία χρόνια κάθε φορά, μέχρι να συμπληρωθεί η περίοδος έντεκα ετών.  Το ελάχιστο μηνιαίο τέλος άδειας χρήσης υπολογίστηκε στα €1300/μήνα πλέον ΦΠΑ.
 
Τελευταία ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 31η Οκτωβρίου, 2023. Νοείται πως πρόσφορες χαμηλότερες του ελάχιστου μηνιαίου τέλους άδειας χρήσης δεν θα γίνονται δεκτές και θα θεωρηθούν ως άκυρες.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα  https://www.eprocurement.gov.cy/epps/home.do ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 22 797 434/174 για να λάβουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και να προμηθευτούν τα έγγραφα του διαγωνισμού.