ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Souvenir Social επιστρέφει

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από μια μεγάλη θερινή διακοπή, το Souvenir Social (πρώην Bar Souvenir) ανοίγει τις πόρτες του στις 30 Αυγούστου. Πήραμε τον χρόνο μας για να αναδημιουργήσουμε το μενού και να ανανεώσουμε τον χώρο μας, όλα για να σας προσφέρουμε το καλύτερο σε άνεση και οικειότητα.

Τι Νέο;
Αγαπημένα παραδοσιακά πιάτα όπως Veal Milanese, Carbonara, Beef Tagliata και επιλογες από σπιτικά burgers, όλα φτιαγμένα με υψηλής ποιότητας υλικά και προετοιμασμένα με φροντίδα.

Sip & Savor: Μια εναλλασσομενη λιστα από υπέροχα κρασιά, συμπεριλαμβανομένων φυσικών κρασιών, καθώς και κλασικά και signature κοκτέιλ που θα κάνουν τις γευστικές σας επιθυμίες να χορεύουν.

Σαββατοκύριακα Vibes: Το μπραντς μόλις έχει ανανεωθει με γλυκα και αλμυρα πανκεικς, κλαμπ σάντουιτς και english breakfast, καθως και με την πολυαναμενόμενη μεσημεριανή καρτά που θα κάνει το Souvenir Social το τελειο σημειο για να περασεις ολοκληρο το Σαββατοκυριακο. Και ναι, παραμενουν τα Bottomless Mimosas και Bloody Marys.

Γιατί να Έρθετε;
Επειδή αξίζετε έναν τόπο όπου η οικειότητα συναντά την άνεση, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με υπέροχο φαγητό, καλο εκτελεσμενα cokctails και World Music που δίνει την τέλεια διάθεση.

Είτε είναι ποτάκι μετά τη δουλειά, δείπνο, απογευματινά bar snacks με κρασι ή ένα Κυριακατικο μπραντς, το Souvenir Social είναι ο τόπος να είστε.

Σημειώστε την ημερομηνία στις 30 Αυγούστου— ελάτε να δείτε τι έχουμε "μαγειρέψει"!

Ωρες / Μερες Λειτουργιας:
Τεταρτη Παρασκευη: 17:30 - 01:00
Σαββατο - Κυριακη: 10:30 - 01:30