ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σπέσιαλ μενού του Πορφύριου για το σαββατοκύριακο

WIZ TEAM

Ένεκα του μεγάλου πανηγυριού που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό στις 8 και 9 Απριλίου, το γνωστό για το οφτό του εστιατόριο έχει ετοιμάσει ένα σπέσιαλ μενού το οποίο θα προσφέρεται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Το μεγάλο αυτό πανήγυρι πραγματοποιείτο στη Μόρφου κάθε Κυριακή των Βαΐων. Μετά την εισβολή, το πανηγύρι μεταφέρθηκε προσωρινά στην Περιστερώνα και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος.

Οπότε, το ερχόμενο σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου, στο χωριό θα πραγματοποιηθεί μεγάλο διήμερο πανηγύρι, στο πλαίσιο του οποίου η ταβέρνα Πορφύριος θα προσφέρει ένα σπέσιαλ μενού για όλους όσοι θέλουν να γευματίσουν/δειπνίσουν στο χωριό.

Εκτός από το παραδοσιακό συρτό οφτό, ειδικά για το διήμερο (μεσημέρι και βράδυ) θα προσφέρονται σουβλάκια, σιεφταλιά, είδη σχάρας, μανιτάρια, χαλούμι, ψάρι κλπ. Το φαγητό θα προσφέρεται τόσο επί τόπου όσο και μέσω take away (κρατήσεις και παραγγελίες στα τηλέφωνα 99568070 και 99277213).

Όπως μάθαμε από κατοίκους της περιοχής, αξίζει τον κόπο κάποιος να παρακολουθήσει την πολύ ωραία λειτουργία της Κυριακής. Σημαντικό είναι επίσης να αναφερθεί ότι ο ναός θα παραμείνει ανοιχτός την Κυριακή καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας -μέχρι αργά το απόγευμα.