ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To σπίτι του street food άνοιξε και σε περιμένει στη Λάρνακα

WIZ TEAM

Η τάση του street food γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση τα τελευταία χρόνια, καθώς ενσωματώνεται για τα καλά στην κουλτούρα μας, με καινούργια καταστήματα να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο σε κάθε γωνία της πόλης.

Αν παρόλα αυτά σάς αρέσει το street food, αλλά ταυτόχρονα δεν παρασύρεστε από το ας πούμε «βρώμικο» φαγητό, αλλά αναζητάτε κάτι εκλεπτυσμένο και φροντισμένο, ακόμη κι αν πρόκειται να το φάτε στον δρόμο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τη νέα άφιξη της Λάρνακας.

Μιλάμε φυσικά για το Home of Street Food, ένα νέο και ιδιαίτερο concept που εδώ και λίγο καιρό άνοιξε τις πόρτες του προσφέροντας επιλογές street style φαγητού, αλλά με μαμαδίστικη φροντίδα και γεύση.

Πίσω από τη δημιουργία του μενού βρίσκεται ο αγαπημένος σεφ Noel Bassil.

Στο μενού θα βρείτε μια πλειάδα επιλογών, από burgers που θα σας ξετρελάνουν, μπριζόλες, κεφτέδες, κάρυ κοτόπουλο αλλά και noodles. Επίσης, θα βρείτε πιάτα ημέρας που ικανοποιούν όλους τους ουρανίσκους ενώ οι πιο γρήγορες επιλογές φαγητού όπως τα σάντουιτς και οι περιποιημένες σαλατούλες δεν θα μπορούσαν να λείπουν.


Το H.O.ST λειτουργεί καθημερινά προσφέροντας από τις 11.30 μέχρι τις 16.00 τα day host dishes, ενώ από τις 16.00 και μετά μέχρι αργά το βράδυ, η σκυτάλη περνά στα burgers. Από την άλλη, τις σαλάτες και τα σάντουιτς μπορείτε να τα βρείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Οι γλυκές λειχουδιές φυσικά έχουν την τιμητική τους, όπως επίσης και τα ποτά, τα δροσερά κοκτέιλ και τα κρασιά.


Ο χώρος προσφέρει υπηρεσίες delivery μέσω της Wolt αλλά και τηλεφωνικώς.

Info
Τηλ. 70007755
Νικοδήμου Μυλωνά 18-19, Λάρνακα
Δευ-Σαβ 11:30-23:00