ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το talk of the town ιταλικό του Πρωταρά μάς αποχαιρετά μέχρι την Άνοιξη

WIZ TEAM

Το Ciacco το νέο talk of the town ιταλικό εστιατόριο που έκανε την εμφάνισή του στις αρχές του φετινού καλοκαιριού στην κεντρική λεωφόρο του Πρωταρά ολοκληρώνει το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, την επιτυχημένη πρώτη του σεζόν και ανανεώνει το ραντεβού του με όλους τους θαμώνες για την Άνοιξη του 2023!

Το εστιατόριο που ξεχώρισε τόσο για την ποιότητα και τα ευφάνταστα πιάτα του, όσο και για το ιδιαίτερο του design, αποτέλεσε συχνά το επίκεντρο αναρτήσεων πελατών του στα social media, που παρουσίασαν με τον δικό τους τρόπο τις επιλογές τους από το μενού του αυθεντικού αυτού ιταλικού μαγαζιού. Έτσι, οι δημιουργοί του Ciacco, που είναι αρκετά γνώριμοι στην περιοχή καθώς πρόκειται για τους ιδιοκτήτες της φημισμένης κυπριακής ταβέρνας «Βαγγέλης», μπορούν να αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι για το νέο τους εγχείρημα, που έδωσε μια νέα πρόταση στην περιοχή, βασιζόμενοι στο τρίπτυχο: πίτσα, πάστα και κοκτέιλ.

Για τη νέα σεζόν, η ομάδα του Ciacco προγραμματίζει ήδη μια σειρά από αναβαθμίσεις στον χώρο, αλλά και νέο ανανεωμένο μενού που θα προσφέρει ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες του εστιατορίου που έδειξαν ήδη την προτίμησή τους στις αυθεντικές ιταλικές του γεύσεις.

Η επίσημη ημερομηνία έναρξης της νέας σεζόν στο Ciacco θα ανακοινωθεί μέσα από τα social media του εστιατορίου που ήδη μετρούν χιλιάδες followers, επομένως stay tuned!

Πληροφορίες:
• Facebook: Ciacco.cy
• Instagram: ciacco.cy