ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το τελευταίο Fork Food Market του 2024 θα συμβεί στο Γέρι

WIZ TEAM

Μετά από την πιο όμορφη βραδιά που θα μπορούσαμε να φανταστούμε για τον εορτασμό των δέκα μας χρόνων, είμαστε χαρούμενοι που κλείνουμε τη χρονιά με μια τελευταία αγορά στο Γέρι! Μετά από πολλά αιτήματα, επιστρέφουμε εκεί την Παρασκευή 1η του Νοέμβρη.

Θα μας βρείτε και πάλι στο Πάρκο Γλυπτών που βρίσκεται δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους. Το φαγητό θα σερβίρεται από τις 6μμ μέχρι τις 10.30μμ ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 11πμ.

Την πρώτη φορά που πήγαμε εκεί, ο κόσμος που ήρθε ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό! Τώρα που ξέρουμε, το στήσιμο θα γίνει με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να μπορέσουμε να σας φιλοξενήσουμε όλους με περισσότερη ευκολία και άνεση. Αυτή τη φορά, θα υπάρχουν επίσης περισσότερες επιλογές φαγητού που θα κυμαίνονται από κλασικά όπως χοτ ντογκ και μπέργκερ, μέχρι πιο εξωτικές επιλογές όπως pad thai noodles και bao buns. Κάτι άλλο που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι θα μας συνοδεύσει και το περίφημο τιραμισού της Valerie is Baking! Ελάτε λοιπόν για μια βόλτα, δέστε τι προσφέρουμε και επιλέξτε ότι τραβά το στομάχι σας. O DJ Σόλωνας θα μας δώσει ρυθμό για τη βραδιά!

Κάτι άλλο που είναι σημαντικό να σας υπενθυμίσουμε ξανά πριν να μας επισκεφτείτε είναι ότι το Fork Food Market κάνει σοβαρή προσπάθεια να μειώσει τα σκουπίδια. Έτσι έχουμε καταργήσει τα πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης και παρακινούμε το κοινό να φέρει τα δικά του ποτήρια! Στη περίπτωση που δεν, μπορούν να αγοράσουν τα δικά μας συλλεκτικά ποτήρια από το μπαρ στην τιμή των 2 ευρώ.

Ετοιμαστείτε λοιπόν και ελάτε πεινασμένοι!!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com  ), βρείτε μας στο Facebook(www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market ), στείλτε email (market@forkcy.com) ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799557777/ +35796395261.

Ιnfo
Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024
Πάρκο Γλυπτών, 18.00-22.30
Γέρι