ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα Μαρτίου

WIZ TEAM

Ο Μάρτιος στο Ριάλτο προμηνύεται εντυπωσιακός.

01/03 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20:30 (90’)
Καθαροί Πια - Σάρα Κέιν Ι Νέα Σκηνή ΘΟΚ (18+)

Το έργο της Σάρα Κέιν αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα φραστικής σκληρότητας, εικονοκλαστικής δράσης και πολιτικού στοχασμού, που καταδεικνύει με καταγγελτική ορμή τους μηχανισμούς καταπίεσης και ελέγχου των κοινωνικών θεσμών και φορέων εξουσίας, που προσπαθούν να να εξαλείψουν κάθε δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης. Σκηνοθεσία: Ευριπίδης Δίκαιος. Η παράσταση περιέχει σκληρή γλώσσα, σκηνές βίας, γυμνό και προσομοίωση ερωτικών πράξεων. Με αγγλικούς και τουρκικούς υπέρτιτλους.
€12 / 6


06/03 ΤΕΤΑΡΤΗ 20:30 (75’)
Ολόκληρη η Βίβλος σε μια ώρα - Θέατρο Αντίλογος

Το έργο των Adam Long, Reed Martin και Austin Tichenor είναι μια ευφυής κωμωδία που πασχίζει να κατανοήσει ιστορίες «αυθεντίας». Ένας καταιγισμός εικόνων με τραγούδι, χορό και μεγάλα ερωτήματα. Τελικά, «τη Βίβλο πρέπει να την ερμηνεύουμε κυριολεκτικά;». Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές. Σκηνοθεσία: Ελένη Αναστασίου. Δραματουργική επεξεργασία: Μιχάλης Παπαδόπουλος. Ερμηνεία: Άρης Κυπριανού, Κλείτος Κωμοδίκης, Βασίλης Παφίτης. Μουσικός επί σκηνής: Σάββας Χρυσοστόμου.
€15 /10 

08/03 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11:30
ΜusEDX 2024

Παρουσίαση αξιόλογων ιδεών με έμπνευση τη μουσική, στο πρότυπο επιτυχημένων διοργανώσεων, όπως TEDx, Ignite, IdeaCity κ.ά. Νέοι και νέες από 12 μέχρι 26 ετών παρουσιάζουν μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ιδέα, συνδεδεμένη με τη μουσική, στοχεύοντας να συγκινήσουν και να ευαισθητοποιήσουν το ευρύ κοινό. Διοργάνωση: Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης και Τομέας Πολιτισμού και Αθλητισμού Μ. Γ. Ε., σε συνεργασία με το Γραφείο Επιθεώρησης Μουσικής της Μ. Γ. Ε.
Ελεύθερη είσοδος

09/03 ΣΑΒΒΑΤΟ 20:30 (90’)
Κενό Αυτοπροσώπως – Άκης Δήμου Ι Θέατρο Δέντρο

Τι σχέση μπορεί να έχει μια φονική γραβάτα με ένα ερωτικό τρίο, ένα drug show στη Μαδρίτη με την ιστορία ενός παιδιού αγνώστου πατρός ή το τηλεφώνημα ενός ογκολόγου με ένα δείπνο με τηγανητά χέλια; Τέσσερις άνθρωποι προσπαθούν να κλείσουν ανοικτούς λογαριασμούς σε ένα μεσοαστικό διαμέρισμα, το καλοκαίρι του 2015 στην Αθήνα. Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουαΐμης. Ερμηνεία: Σταύρος Λούρας, Αννίτα Σαντοριναίου, Έρικα Μπεγέτη, Άγγελος Χατζημιχαήλ. Επί σκηνής η πιανίστρια Κυριακή Ιακωβίδου.
€15 /12

15/03 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20:00 (90’)
Tambour Battant / Roll the Drum! (Ελβετία 2019)

Στις αρχές της άνοιξης του 1970, το μικρό χωριό Μονσού στο Βαλαί βιώνει μια ασυνήθιστη ταραχή. Είναι εξαιτίας της ψηφοφορίας για το δικαίωμα ψήφου των γυναικών; Ή εξαιτίας του επικείμενου δημοψηφίσματος για την απέλαση των αλλοδαπών; Σκηνοθεσία: François-Christophe Marzal. Διοργάνωση: Πρεσβεία της Ελβετίας στην Κύπρο σε συνεργασία με την Alliance Française Λεμεσού, πλαίσιο του μήνα Γαλλοφωνίας. Στα Γαλικά με Αγγλικούς υπότιτλους.
Είσοδος ελεύθερη 

16/03 ΣΑΒΒΑΤΟ 19:00 (262’)
La Forza Del Destino Ι The MET: Live in HD

Ο Mariusz Treliński υπογράφει τη νέα παραγωγή της Δύναμης του Πεπρωμένου του Βέρντι που η Met αναβιώνει τοποθετώντας την πλοκή σε έναν σύγχρονο κόσμο.
Ο Yannick Nézet-Séguin διευθύνει, με την εξαίρετη σοπράνο Lise Davidsen να πρωταγωνιστεί στον ρόλο της αριστοκράτισσας Ελεονώρας. Πρωταγωνιστούν επίσης: Brian Jagde , Igor Golovatenko, Ekaterina Semenchuk, Patrick Carfizzi, Soloman Howard. Με αγγλικούς υπότιτλους.
€20 / 15

24/03 ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00 (90’)
Περιπατώ

O διαδραστικός περίπατος, αφιερωμένος στους ανθρώπους της Πλατείας Ηρώων συνεχίζεται. Ιστορίες από τα παλιά, μνήμες, κτίρια που αλλάζουν στο πέρασμα του χρόνου και μια ματιά στο μέλλον της πλατείας. Ελληνικά και Αγγλικά.

€ 5

29/03 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20:30 (100’)
Premiere 4 Ι Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

H Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου συνεργάζεται με δύο εξαίρετους Γάλλους καλλιτέχνες και παρουσιάζουν έργα Γάλλων συνθετών του ρομαντισμού.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Gabriel Fauré: Παβάνα, έργο 50. Jacques Ibert: Κοντσέρτο για φλάουτο. Camille Saint-Saëns: Συμφωνία αρ. 2 σε Λα ελάσσονα, έργο 55. Μαέστρος: Patrick Gallois και Φλάουτο: Vincent Lucas.
Ζώνη Α: €18 / 14 & Β: €13 / 10


30/03 ΣΑΒΒΑΤΟ 20:30 (75’)
Νότες Ειρήνης και Αγάπης: από τη Γαλλία στον κόσμο I Alliance Française de Limassol

Μέσα σε μια πανδαισία ήχων από νοσταλγικά μοτίβα και ρυθμούς, ο κόσμος του κλασικού βαρύτονου Κύρου Πατσαλίδη σμίγει με τον κόσμο του world/τζαζ ρεπερτορίου της Βάκιας Σταύρου. Την 10μελή ορχήστρα διευθύνει ο πιανίστας Σταύρος Δρίτσας. Στη συναυλία που διοργανώνει η Alliance Française Λεμεσού, στο πλαίσιο του μήνα Γαλλοφωνίας, θα ακουστούν τραγούδια των Rudolf Sieczynski, Eduardo di Capua, Charles Dumont, Ángel Cabral, Norbert Glanzberg, Boris Fomin, Μίμη Πλέσσα, Μάνου Χατζιδάκι, Τάκη Μωράκη, Κώστα Καπνίση κ.ά.

€ 15/10 

Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός
E-ticket : www.rialto.com.cy 
ή καλέστε στο τηλέφωνο του θεάτρου στο 77777745
(Δευτέρα – Παρασκευή 10:00- 15:00)