ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω έριξε αυλαία επιτυγχάνοντας τους στόχους του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραντεβού το καλοκαίρι του 2022 στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας με νέες προβολές
Το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω αφιέρωσε τις φετινές καλοκαιρινές του δράσεις στους «Μικρούς Ήρωες», επιδεικνύοντας εμπράκτως για άλλη μία φορά την ευαισθησία του στην ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο, με ιδιαίτερη έμφαση στις τέχνες και τον πολιτισμό. Με αυτό τον τρόπο το Δίκτυο εκπληρώνει για άλλη μία φορά την φιλοσοφία και τους στόχους του που έθεσε με την δημιουργία του.

Την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω έριξε αυλαία αποχαιρετώντας το κοινό που το υποδέκτηκε με χαρά και του έκανε συντροφιά τα βράδια του καλοκαιριού στην καρδιά της Λευκωσίας, κάτω από τα μεσαιωνικά τείχη στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελυθερίας. Ένας χώρος που σηματοδοτεί μία νέα καλλιτεχνική γωνιά στην πόλη μας που κατάφερε να γίνει σημείο συνάθροισης και προβολών από το θερινό μας σινεμά. Έπειτα από έξι sold out κινηματογραφικές προβολές το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω πέτυχε τον σκοπό του όπως ακριβώς επεσήμανε και η Πρόεδρος του Δικτύου Εθελοντών Λευκωσιάζω κ. Λεώνη Ορφανίδου σε χαιρετισμό της πριν την τελευταία προβολή. Εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στον κόσμο που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή με πολλή αγάπη το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω η κ. Ορφανίδου ανέφερε συγκεκριμένα: «Χαίρομαι που αγκαλιάστηκε με τόση αγάπη από όλους εσάς και πέτυχε τους στόχους του. Να προσφέρει χαλάρωση και ψυχαγωγία βοηθώντας ταυτόχρονα και τους συνανθρώπους μας. Οι φετινές μας καλοκαιρινές δράσεις ήταν αφιερωμένες στους “Μικρούς Ήρωες” στους οποίους και θα παραδώσουμε ποσό ύψους €4740 από τη μουσική βραδιά που συνδιοργανώσαμε με το Cavo Zoe Seaside Hotel και ποσό €857 από το θερινό μας σινεμά. Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στον δικό τους αγώνα».

Τέλος, η κ. Ορφανίδου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λευκωσίας και τους συναδέλφους της Δημοτικούς Συμβούλους, την υπέροχη ομάδα του «Λευκωσίαζω», τους χορηγούς που στήριξαν τις δράσεις και ανανέωσε το ραντεβού των θερινών προβολών για το επόμενο καλοκαίρι, στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, χωρίς μάσκες και μέτρα.