ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Tin House έφερε κάτι καινούργιο στη Λεμεσό

WIZ TEAM

Οι Λεμεσιανοί έχουν ενθουσιαστεί απίστευτα με τον νέο καφέ που έφτασε στην πόλη, όχι άδικα θα λέγαμε.

Ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που ένα καινούργιο μαγαζί φέρνει μια καινοτόμα πρόταση, μακριά από την πεπατημένη. Μια πρόταση που το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, με μια υπηρεσία ή ένα προϊόν καινούργιο, το οποίο συνήθως βρίσκει αμέσως χώρο και τρυπώνει δυνατά στην αγορά.

Αυτό ακριβώς συνέβη με το Tin House που άνοιξε πολύ πρόσφατα στη Λεμεσό. Ενώ η αγορά είναι γεμάτη καφέδες, με εκατοντάδες επιλογές, ξαφνικά έρχεται ένας καφές μέσα σε τενεκεδάκι και προκαλεί έναν μικρό χαμό. Specialty coffee, σερβιρισμένος μέσα σε ανακυκλώσιμο τενεκεδάκι (το οποίο μάλιστα είναι διαφανές), κλεισμένος αεροστεγώς. Μέχρι και το καλαμάκι είναι ανακυκλώσιμο!

Με το που έφτασε στην πόλη, ο καφέ του Tin House αγαπήθηκε ακαριαία. Σε αυτό βοήθησε το ίδιο το concept, αφού διασφαλίζεται ότι ο καφές στο delivery θα παραμείνει άθικτος (είναι και θέμα υγιεινής εξάλλου), όπως επίσης τα χρώματα του brand, ενδεχομένως και η ανάγκη του κόσμου για κάτι καινούργιο.

Ανάμεσα στα best sellers του Tin House είναι σίγουρα το Strawberry Peanut Butter Overnight Oats.

Να πούμε πως προς το παρόν προσφέρονται σε tin μόνο οι παγωμένοι καφέδες, ενώ πολύ σύντομα θα ισχύσει και για τα ζεστά ροφήματα, ενώ στο Tin House θα βρείτε επίσης χυμούς, smoothies, αλλά και cookies και healthy bites, ακόμα και με vegan επιλογές.

Όπως μαθαίνουμε, τέλος, μέσα στο επόμενο διάστημα θα λειτουργήσουν άλλα δύο Tin House στη Λεμεσό, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου το franchise θα επεκταθεί στη Λευκωσία και Λάρνακα.

Info
Τηλ. 77000555
Λεωφόρος Μακαρίου 228, Λεμεσός
Δ-Κ 07.00-18.30