ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Tio είναι ένα πολύ cool νέο μεξικάνικο στην καρδιά της Λεμεσού

WIZ TEAM

Ακολουθεί τις παραδόσεις της κυπριακής φιλοξενίας, έχει μενού που πατά στη Μεσόγειο, ενώ την ίδια ώρα φέρνει αέρα και γεύσεις από το Μεξικό και την κουζίνα του.

Θα το λατρέψεις αρχικά για το ντεκόρ του, αφού δεν είναι φολκλόρ όπως άλλα μεξικάνικα του είδους, αλλά ένα μοντέρνο εστιατόριο στο οποίο έγινε τρομερή δουλειά στο κομμάτι του design.

Ο διακριτικά φωτισμένος μεγάλος ροζ τοίχος, με τους πολλούς κάκτους, δίνει μια ωραία νοσταλγική νότα, η οποία συμπληρώνεται με τα πολλά φυτά της αυλής και το ξύλο στη διακόσμηση.

Σε ότι αφορά στο μενού του Tio, αυτό διατηρεί ζωντανά τα παραδοσιακά στοιχεία της μεξικάνικης μαγειρικής, περιλαμβάνοντας ιδιαίτερα πιάτα εμπνευσμένα από τα τοπικά προϊόντα, με τον γεννημένο στην Κριμαία σεφ Alexey Bagreev να δίνει έμφαση στα ψάρια και στα κρέατα, μαγειρεύοντας με μεξικάνικα μπαχαρικά και κλασικές σάλτσες.

Τη μαγεία συμπληρώνει το μπαρ του εστιατορίου, με τους bartenders να βγάζουν ωραία signature και κλασσικά κοκτέιλ, ενώ και το wine list απαρτίζεται από δυνατές ετικέτες, ακόμα και από κυπριακά οινοποιεία.

Info
Τηλ. 99889990
Ειρήνης 27, Λεμεσός
Τρ-Σ 17.00-01.00

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TÍO Restaurant (@tio.rest)