ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το WiZ Guide πλήρωσε τον πρώτο λογαριασμό για κράτηση που έγινε μέσω του WiZ BookOnline

WIZ TEAM

Η Μαρία Μηνά ήταν η πρώτη τυχερή αναγνώστρια του WiZ Guide, αφού μετά από κλήρωση της επιστράφηκε το ποσό του λογαριασμού που πλήρωσε (με μέγιστο ποσό πληρωμής τα €80), για τραπέζι που έκλεισε μέσω του WiZ BookOnline, σε ένα από τα εστιατόρια που έχουν υιοθετήσει τη νέα αυτή υπηρεσία online κρατήσεων.

Συγκεκριμένα, η τυχερή αναγνώστρια είχε κλείσει τραπέζι σε ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια της πρωτεύουσάς, την Παλαιά Ελιά, στο κέντρο του Στροβόλου.

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι τις 29 Ιουλίου
Κάντε κράτηση online σε ένα από τα αγαπημένα σας εστιατόρια Μπέμπα, Skinny Fox, Παντοπωλείο «η καλή όρεξη», Παλαιά Ελιά, Por Favor, Παραγάδι, Rabbit Hop, Moondogs, Μουσών, ΚΙΚΑΣ Garden, THE FarmYard, Taβερνείο το Ιστορικό, OLIO, Ποταμός, μέσω της νέας υπηρεσίας WiZ BookOnline και… 

Κάθε βδομάδα ένας αναγνώστης του WiZ guide θα λαμβάνει το ποσό που πλήρωσε στο τραπέζι του, μετά από κλήρωση από τον Τάσο Τρύφωνος στον Love FM, στο πρωινό που ακούει όλη η Κύπρος!

Όροι και Προϋποθέσεις:
Μέγιστο ποσό πληρωμής 80 ευρώ. Αν δεν καταστεί δυνατή η επαλήθευση του ποσού από το εστιατόριο, θα καταβάλλεται το μέγιστο ποσό

Διάβασε επίσης:
Wiz Book Online: Σε αυτά τα εστιατόρια μπορείτε να κάνετε κράτηση με ένα κλικ