ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Wiz προτείνει μια ξεχωριστή ιδέα για ένα άκρως διασκεδαστικό Σαββατόβραδο

WIZ TEAM

Το ιδανικό σενάριο για το βράδυ του Σαββάτου θα ήταν να φορούσαμε τα καλά μας και να πηγαίναμε σε κάποια μουσική σκηνή, ακόμα ιδανικότερο θα ήταν να βρισκόμασταν στην Αθήνα και να περνούσαμε το Σαββατόβραδο μας σε κάποια πίστα διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απ' όλα αυτά, φέρνουμε την πίστα της Αθήνας στο σαλόνι μας, παραγγέλνουμε σπεσιαλ cocktail απο κάποιο μπαράκι που κάνει delivery, καθόμαστε -αρχικά- αναπαυτικά στον καναπέ μας και απολαμβάνουμε τον Bασίλη Καρά και Νίκο Μακρόπουλο στην πρώτη τους παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία. Μαζί τους θα είναι ο Νίκος Ζωιδάκης,ο Γιάννης Καψάλης και Ματθαίος Τσαχουρίδης!

Μία συνεργασία με σκοπό να ταξιδέψει το ελληνικό τραγούδι σε όλες του γωνιές του κόσμου, να αγκαλιάσει τον Ελληνισμό του εξωτερικού και να μας συντροφεύσει με νότες και αγαπημένες επιτυχίες αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε.

Τα εισιτήρια κοστίζουν € 9.90 το απλό και €14.90 με παρακολούθηση πλάνων προετοιμασίας και μπορείτε να τα προμηθευτείτε και να παρακολουθήσετε την συναυλία μέσω του viva.gr

Το wiz παράλληλα σας προτείνει τα παρακάτω μπαράκια  τα οποία με τα υπέροχα κοκτέιλ τους θα απογειώσουν το Σαββατόβραδό σας και θα το κάνουν αξέχαστο. Άλλωστε η καραντίνα θέλει καλοπέραση!

Lost and Found στη Λευκωσία

Από τα πλέον αγαπημένα και ψαγμένα μπαράκια της πρωτεύουσας το Lost and Found, φέρνει τα μοναδικά του κοκτέιλ μέσω της πλατφόρμας Wolt. Κάντε την παραγγελία σας ΕΔΩ.

Old Market St. στη Λάρνακα

Το αγαπημένο μπαράκι της Λάρνακας, Old Market St. επαναλειτουργεί την υπηρεσία delivery μέχρι να του επιτρέψουν οι καταστάσεις να ξανανοίξει κανονικά. Συγκεκριμένα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο αγαπημένα κοκτέιλ από το ανανεωμένο του μενού έρχονται στην πόρτα μας από τις 18.00 το απόγευμα μέχρι τις 22.30 το βράδυ μέσω της πλατφόρμας Bolt και Wolt αλλά και τηλεφωνικώς στο 94011011. Ανάμεσα στις επιλογές θα βρείτε αγαπημένες και κλασικές όπως είναι το Negroni και το Old Fashioned αλλά και νέες με επιλογή παραγγελίας σε glass ή bottled. Κάντε την παραγγελία σας ΕΔΩ.

Μαντάμ στη Λεμεσό

Από τα δυνατά μαγαζιά της Λεμεσού, το Μαντάμ προσφέρει στην πόρτα σου 4 διαφορετικές αγαπημένες επιλογές κοκτέιλ. Στο μενού θα βρείτε Mandarini Daiquiri, Sabrina, Mexican Garden και το Papua Paradis. Λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή από τις 16.30- μέχρι τις 19.00. Κάντε την παραγγελία σας ΕΔΩ.

Mr. Trippler στην Πάφο

Ένας χώρος που όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα σε εκπλήξει ευχάριστα στην Πάφο. Το μενού του προς το παρόν έρχεται στην πόρτα μας με μοναδικά κοκτέιλ και μπίρες αλλά και νόστιμα συνοδευτικά πιάτα. Κάντε την παραγγελία σας ΕΔΩ.