ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Wiz προτείνει μια ξεχωριστή ιδέα για ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο

WIZ TEAM

Το ιδανικό σενάριο για το βράδυ του Σαββάτου θα ήταν να φορούσαμε τα καλά μας, να πηγαίναμε στο θέατρο και να απολαμβάναμε μια ωραία παράσταση με φίλους. Έπειτα να είχαμε κλείσει τραπέζι σε ένα καλό μαγαζί και να απολαμβάναμε γκουρμέ εδέσματα τα οποία θα συνοδεύαμε με ένα μπουκάλι κρασί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αν δε η παράσταση ήταν από το εθνικό θέατρο της Ελλάδας η βραδιά θα απογειωνόταν. Δυστυχώς όμως η πανδημία μας έχει αναγκάσει να προσαρμοστούμε σε μια νέα πραγματικότητα η οποία μας έχει κάνει πιο εσωστρεφείς και αναγκαστικά πιο σπιτόγατους. Ζω όμως θα πει προσαρμόζομαι, έτσι προσαρμοζόμαστε προς το παρόν στις νέες συνθήκες και προσπαθούμε να περάσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται με τα δεδομένα που υπάρχουν.

Βράδυ Σαββάτου λοιπόν αφού δεν μπορούμε να πάμε στο θέατρο και στο καλό εστιατόριο βάζουμε τα καλά μας, ένα ποτήρι κρασί και τα υποδεχόμαστε στο σαλόνι μας. Στις 8 και 30 , αφού έχουμε παραγγείλει εγκαίρως ένα σπέσιαλ γκουρμέ δείπνο, καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας και παρακολουθούμε σε Live streaming το αριστουργηματικό έργο του Τένεσι Γουίλιαμς «Γυάλινος κόσμος» το οποίο μεταδίδεται σε Live Streaming από το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας.

Πρόκειται για την δεύτερη φετινή παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδας στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη.Ο «Γυάλινος Κόσμος» –ίσως το αντιπροσωπευτικότερο έργο του συγγραφέα που με τη δραματουργία του σημάδεψε τη μεταπολεμική Αμερική–, γράφτηκε το 1944. Ένα έργο ποιητικής πνοής και βαθιάς ανθρώπινης ευαισθησίας, όπου ο κόσμος της σκληρής πραγματικότητας συμπλέκεται με την εύθραυστη ομορφιά της φαντασίας και του ονείρου.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση Εδώ.

Το wiz παράλληλα σας προτείνει τα παρακάτω εστιατόρια τα οποία με τα γκουρμέ πιάτα τους θα απογειώσουν το Σαββατόβραδό σας και θα το κάνουν αξέχαστο. Άλλωστε η καραντίνα θέλει καλοπέραση!

Brasserie Au Bon Plaisir στη Λευκωσία

Τηλ.96755111
Προσηλωμένο στη σύγχρονη γαλλική κουζίνα, με μενού που αλλάζει με πρώτης τάξεως υλικά από τη Γαλλία. Περιποιημένα steaks με σπιτικές σάλτες, αλλά και παϊδάκια με δεντρολίβανο, beef bourguignon και καμιά φορά ελάφι.  Φρέσκα θαλασσινά άριστης ποιότητας, που διατηρούνται σε ειδική θερμοκρασία - δοκιμάστε σίγουρα τα μύδια, σε έξι διαφορετικές συνταγές. Με αυθεντικά γαλλικά τυριά, αλλαντικά και κρασιά από μικρούς παραγωγούς. Καντε την παραγγελία σας ΕΔΩ 

Wolfgang's Steakhouse στη Λεμεσό

Τηλ 70004515
Το διάσημο steakhouse της Νέας Υόρκης άνοιξε το πρώτο εστιατόριό του στην Ευρώπη, στην Κύπρο, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας αφού φημίζεται για το κορυφαίας ποιότητας βοδινό του που σιτεύεται για τουλάχιστον 28 μέρες, σε ειδικούς χώρους εντός του εστιατορίου, με τη διαδικασία της ξηρής ωρίμασης. Στο μενού του θα βρείτε εμβληματικά πιάτα όπως Porterhouse, Bone-in Sirloin, Rib Eye και Filet Mignon, αλλά και επιλογές για αυτούς που θέλουν να αποφύγουν το κρέας όπως αστακό, τόνο και σολομό. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα λαχταριστά αμερικάνικα επιδόρπια όπως cheese cake και lime pie. Μπορείτε να παραγγείλετε μέσα από Bolt.

Vino Cultura στη Λευκωσία

Τηλ .22676707
Wine & tapas bar, με εξαιρετική ατμόσφαιρα, χαμηλό φωτισμό, διακριτική εξυπηρέτηση και δημιουργικό μενού. Κλασικά tapas και κάποια πειραγμένα, όπως το χαλλούμι με ρόδι και μέλι, σαλάτες και φροντισμένα platters.  Mπορείτε να παραγγείλετε μέσα από   Wolt ή Bolt.

Bottega Amaro  Λευκωσία

Τηλ 22777270
Τα φρέσκα υλικά και οι μελετημένοι συνδυασμοί αναδεικνύουν τα πιάτα με τον καλύτερο τρόπο. Το μενού φλερτάρει με Ιταλία, συνδυάζοντας εξαιρετικές προτάσεις με pasta και κορυφαίες πίτσες με λεπτό φύλλο, θα βρεις όμως και χταπόδι με πουρέ κολοκάσι, βοδινό ταλιάτα, black angus burger και καλής ποιότητας steaks. Mπορείτε να παραγγείλετε μέσα απο Wolt